Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Η είδηση έχει περάσει στα ψιλά των εφημερίδων.Η μετατροπή του άβατου των Εξαρχείων σε κανονικό αυτόνομο κρατίδιο υπό την ανοχή της Πολιτείας βαίνει προς πλήρη ολοκλήρωση.

Από το Μυστήριο
Η είδηση έχει περάσει στα ψιλά των εφημερίδων, όπως θα λέγαμε παλιότερα. Παρά τη σοβαρότητά της ενόψει των μελλούμενων, ελάχιστα ΜΜΕ έδωσαν την δέουσα προσοχή, καθώς το ζήτημα δεν "πουλά".


Η μετατροπή του άβατου των Εξαρχείων σε κανονικό αυτόνομο κρατίδιο υπό την ανοχή της Πολιτείας βαίνει προς πλήρη ολοκλήρωση. 

Αλλιώς πως μπορούν να εξηγηθούν φαινόμενα που σε οποιοδήποτε συγκροτημένο κράτος του κόσμου θα είχαν λάβει της δέουσας αντιμετώπισης κατ' αρχήν από την Αστυνομία, όπως η πορεία κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια με τη συμμετοχή ενόπλων που επιδείκνυαν τον αληθινο οπλισμό τους στις κάμερες.
Τελευταίο διαλυτικό γεγονός αποτελούν οι καταλήψεις που προβαίνουν οι μπαχαλάκηδες σε διάφορα δημόσια κτήρια με το πρόσχημα της φιλοξενίας προσφύγων και λαθρομεταναστών. 

Έτσι υπό κατάληψη τελούν το κτίριο Γκίνη του ΕΜΠ, εκεί όπου - υπό κανονικές συνθήκες - πραγματοποιούνται μαθήματα Αρχιτεκτονικής και οι εξετάσεις των μαθημάτων, το κτίριο του πρώην Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Μισθωτών (ΕΤΕΑΜ) στην οδό Νοταρά 26, και η παλιά φοιτητική λέσχη της οδού Αραχώβης 44.

Σε κτήρια δηλαδή εντελώς ακατάλληλα προς αυτήν την χρήση, εκατοντάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μαζί με μπαχαλάκηδες στεγάζονται χωρίς κανένα έλεγχο από το επίσημο κράτος, εντός πυκνοκατοικημένων αστικών περιοχών.
Εκεί επίσης θα στρατολογηθούν και οι επόμενοι μάχιμοι αλλοδαποί για τις "επιχειρήσεις" των μπαχαλάκηδων. Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ότι οι αλλοδαποί β΄ κυρίως γενιάς αποτελούν πολύ σημαντική μειοψηφία στις τάξεις των κουκουλοφόρων ενεργώντας κυρίως ως η πρώτη δύναμη κρούσης. Δεν είναι τυχαίες οι σχετικές συλλήψεις, όχι μόνο σε επεισόδια των κουκουλοφόρων, αλλά και σε επεισόδια από χούλιγκανς του ΠΑΟ (αποτελεί κοινό μυστικό ότι η "13" εδώ και χρόνια ελέγχεται από τα Εξάρχεια). Ούτε φυσικά ότι στον διαβόητο "Δεκέμβρη" του 2008 οι αλλοδαποί είχαν πρωτοστατήσει στις καταστροφές, παρά τους θρύλους εκείνης της περιόδου.
Έτσι για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα τα υπό κατάληψη κτήρια θα λειτουργούν ως κέντρα ανομίας, μια και υπό τις παρούσες συνθήκες η μισή πολιτική ηγεσία του τόπου και μόνο στην ιδέα να δώσει εντολή στην ΕΛΑΣ για εκκένωση, λιποθυμά, η δε άλλη μισή βγάζει σπυράκια.
Τα Σέβη μου
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ 
http://www.oparlapipas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: