Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ...

Μια γερμανική σιδηροδρομική εταιρεία αποφάσισε να εγκαινιάσει βαγόνια τρένων, στα οποία θα επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε γυναίκες και παιδιά. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο την αύξηση της ασφάλειας, καθώς τα κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων έχουν πληθύνει στη χώρα. 
Η εταιρεία που θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ονομάζεται «Regiobahn» και τα τρένα της διασχίζουν την απόσταση μεταξύ των πόλεων Leipzig και Chemnitz.
Μάλιστα, τα βαγόνια αυτά θα είναι τα αμέσως διπλανά από την καμπίνα του οδηγού, σε μια προσπάθεια να κάνουν τις γυναίκες να αισθανθούν ακόμα περισσότερη ασφάλεια. 
Η απόφαση αυτή αποδεικνύει το αίσθημα του φόβου που επικρατεί ακόμα στη Γερμανία, μετά τα κρούσματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων στην Κολωνία, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 
Το βράδυ εκείνο έγιναν καταγγελίες στην αστυνομία για 800 κρούσματα, Παρ' όλα αυτά η εταιρεία «Regiobahn» τονίζει πως η απόφασή της δεν σχετίζεται άμεσα με τα περιστατικά στην Κολωνία, αλλά με τη γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί στη χώρα.Η ιδέα για τα βαγόνια, που θα χωρίζονται ανάλογα με το φύλο των επιβατών, προτάθηκε πέρυσι και στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, ο οποίος είχε δηλώσει: «Κάποιες γυναίκες μου μίλησαν για την αύξηση των παρενοχλήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πως θα μπορούσαν να μειωθούν αν λειτουργούσαν βαγόνια μόνο για γυναίκες».
Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο μέτρο ασφαλείας εφαρμόζεται ήδη στη Βραζιλία, το Μεξικό και την Αίγυπτο. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: