Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Οι ισλαμιστές δολοφονούν παιδιά σε πάρκο και θέλουν να εξαφανίσουν τους χριστιανούς, αλλά εσύ θα ακούς μόνο την λέξη «ισλαμοφοβία»...Στο πάρκο βρίσκονταν πολλές οικογένειες χριστιανών για τη γιορτή του Πάσχα των καθολικών.

Μία φυλλάδα σήμερα (και μάλιστα αθλητική!) είχε περισπούδαστο άρθρο με τον «κίνδυνο» από τις βομβιστικές επιθέσεις των ισλαμιστών και την διαδήλωση «ακροδεξιών» στις Βρυξέλλες! 
Έτσι ακριβώς! Βόμβες με εκατόμβες νεκρών από την μία και μαυροντυμένοι νεαροί που διαδηλώνουν σε μια πλατεία από την άλλη, προκαλούν τον ίδιο ακριβώς τρόμο στους απίστευτους συντάκτες. Ή για την ακρίβεια για αυτούς, οι δεύτεροι είναι πιο επικίνδυνοι. 
Γιατί όπως λένε όλοι οι νοσηροί εγκέφαλοι του σημερινού κατεστημένου, εχθρός δεν είναι η ισλαμική τρομοκρατία. Εχθρός είναι «η ξενονοφοβία» και η «ισλαμοφοβία».
Η είδηση:

Τουλάχιστον 69 νεκροί και 300 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός επίθεσης αυτοκτονίας σε πολυσύχναστο πάρκο στη Λαχώρη του Πακιστάν.

Οι περισσότεροι εκ των νεκρών και τραυματιών είναι παιδιά και γυναίκες, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι ο τελικός απολογισμός θα είναι υψηλότερος καθώς πολλοί άνθρωποι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Πολλοί χειρουργούνται αυτήν την ώρα και φοβόμαστε ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί σημαντικά» δήλωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας.

Στο πάρκο βρίσκονταν πολλές οικογένειες χριστιανών για τη γιορτή του Πάσχα των καθολικών.

Η βόμβα ήταν μέσα στις κούνιες στο πάρκο που ήταν γεμάτο με οικογένειες για το Πάσχα.

Η Jamaat-e-Ahrar, μια φατρία των Πακιστανών Ταλιμπάν, ανέλαβε την ευθύνη για την έκρηξη. «Ο στόχος ήταν οι χριστιανοί», δήλωσε εκπρόσωπος της οργάνωσης, Ehsanullah Ehsan.

Η βομβιστική επίθεση με στόχο παιδιά χριστιανών το Πάσχα μπορεί να είναι αρκετά hardcore, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα ακούστε πουθενά την λέξη «χριστιανοφοβία».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: