Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΕ ! Προσκύνησε την Εβραϊκή οργάνωση των ΗΠΑ AIPAC,η οποία έβγαλε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και σκότωσε τον Χριστόδουλο !!!

Δεν έχει πάτο η κατηφόρα του Πάνου Καμμένου,ο οποίος έχει πλέον μετασχηματιστεί,σε αυτό για το οποίο τον εκπαίδευαν επί χρόνια,οι μασονικές στοές.
Επίσκεψη λοιπόν στην Αμερική(φώτο)και προσκύνημα του υποκριτή,στην πανίσχυρη Εβραική ένωση των ΗΠΑ,AIPAC (American Israel Public Affairs Committee),την οργάνωση αυτή,η οποία πρωτοστάτησε στην αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες,στήριξε με νύχια και με δόντια την επανεκλογή του Σημίτη(Αβουρί) στην εξουσία,ενώ όπως αφήνουν να εννοηθεί οι στενοί συνεργάτες του Μακαριστού Χριστόδουλου,οι Εβραίοι των ΗΠΑ,ήθελαν με κάθε κόστος,την βιολογική εξόντωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος!
ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Μάλιστα,σε αυτήν τη ανθελληνική και αντορθόδοξη φωλιά,που σταυρώνουν τον Χριστό μας,επι 2.000 χρόνια,θα ομιλήσει,θα φάει,θα πιεί,εις υγείαν των κορόιδων που τον ψήφισαν,ο Καμμένος.
Κατά τα άλλα θα ενίσχυε τις σχέσεις μας,όπως είχε εξαγγείλει,με την Ορθόδοξη Ρωσία!!!Πριν τον Τσίπρα τα κυπαρίσσια του Φαήλου,αυτός πρέπει να τα ατενίσει..

1 σχόλιο:

Siddhi tomar είπε...

Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts . Thanks a ton!
Beauty Write For Us