Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΚΗ άμεση απέλαση λαθρομεταναστών από την Ιταλία!!!

Τι εκανε λοιπον η κυβερνηση Μπερλουσκονι;Το απλουστερο πραγμα στον κοσμο:ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ...ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!!!
ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ.... ΛΙΒΥΗ!-ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΗΕ ΚΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ",ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!
Η ενεργεια αυτη των Ιταλων ειναι σιγουρο πως θα αποτελεσει παραδειγμα στις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες που εγκλωβιζονται απο το "ανθρωπιστικο" προγραμμα της ΕΕ σχετικα με τους λαθρομεταναστες και ειναι αναγκασμενες να τους στεγαζουν και να τους σιτιζουν μεχρι...νεωτερας!Τι εκανε λοιπον η κυβερνηση Μπερλουσκονι;Το απλουστερο πραγμα στον κοσμο:ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ...ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ!!! Πώς αντεδρασαν οι...συνηγοροι των λαθρομεταναστων;Ως εξης: Η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) εξέφρασε μεγάλη ανησυχία για την άμεση απέλαση. Μερικοί από τους μετανάστες αυτούς μπορεί να δικαιούνταν πολιτικού ασύλου, δήλωσε η Λάουρα Μπολντρίνι, εκπρόσωπος της Αρμοστείας στην Ιταλία.
«Οι μετανάστες δεν μπόρεσαν να κάνουν αίτηση για πολιτικό άσυλο επειδή δεν έτυχαν καν υποδοχής κάπου» υπογράμμισε. Η Λιβύη δεν έχει υπογράψει τη Σύμβαση της Γενεύης για τους πρόσφυγες και δεν διαθέτει κανένα μηχανισμό υποδοχής πολιτικών προσφύγων, υπογράμμισε η Λάουρα Μπολντρίνι. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) καταδίκασαν επίσης τον άμεσο επαναπατρισμό των 227 προσφύγων, χαρακτηρίζοντάς τον «τρομερό γεγονός». Η υποκρισια ολων αυτων των ταχα "ανθρωπιστων" ειναι εμφανης:νοιαζονται για τους λαθρομεταναστες,αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ.Ενδιαφερονται για τα "δικαιωματα των πολιτικων προσφυγων",αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ.Με λιγα λογια,αναμασουν συνεχως τα ιδια και τα ιδια ευχολογια,αλλα απο πραξεις τιποτα!!!
Τα ιδια γινονται και στη χωρα μας,με την Αθηνα,την Πατρα και αλλες περιοχες να εχουν καταστει γκετα λαθρομεταναστων και το κρατος απλα να...τους βλεπει!Και στα νησια ομως,οπου οι Τουρκοι λαθρεμποροι αφηνουν καραβανιες λαθρομεταναστων,δεν υπαρχει κανενας απολυτος ελεγχος!Πώς θα σας φαινοταν ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;;;Φασιστικο;Απανθρωπο;Ανεδαφικο; Κι ομως,οι Ιταλοι τολμησαν!Βεβαια,εκεινοι εχουν απεναντι τους τη Λιβυη κι εμεις την Τουρκια,οποτε οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες.Ομως,εχουν και κατι αλλο,πολυ σημαντικοτερο:ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΝΤΩΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ"!!!Οι δικοι μας εδω τι κανουν;Θελετε να θυμηθουμε τον...αγιο προστατη των λαθρομεταναστων,Ακη Παυλοπουλο;Τους μυριους οσους Δουρειους Ιππους τυπου Συριζα,"Οικολογους" και λοιπα...παρατηρητηρια;Ας το αφησουμε καλύτερα... Εμεις,δινουμε συγχαρητηρια στους Ιταλους,οχι τοσο για την απελαση,αλλα για το θαρρος τους να προχωρησουν σ'αυτη την κινηση:δειχνοντας ετσι,πως πανω απο οποιοδηποτε "ευρωπαικο"και "ανθρωπιστικο" συμφερον,ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: