Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ήταν Πεταμένη σε ένα Κλουβί για 30 χρόνια. Προσέξτε την Αντίδραση της όταν Απελευθερώθηκε!

Το χειμώνα, σε μας τους ανθρώπους αρέσει να χουχουλιάζουμε και να “κοιμόμαστε σαν αρκούδες”. Οι αρκούδες στη φύση όντως πέφτουν σε χειμερία νάρκη για περίπου 8 μήνες! Ξέρουμε όλοι πόσο χάλια νιώθουμε όταν χάνουμε τον ύπνο μας, αλλά μπορείτε να φανταστείτε να σας κλέβουν τον ύπνο σας για 30 χρόνια;!
Αν η Fifi μιλούσε, θα σας έλεγε για την τραγική συνέπεια αυτής της απώλειας. Όταν ήταν μικρή, την αγόρασε ένας ζωολογικός κήπος στην Πενσυλβάνια. Την έβαζαν να κάνει διάφορα κόλπα για τις παραστάσεις τους τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής της. Στη συνέχεια, όμως, η Fifi υπέφερε, γιατί ο ζωολογικός κήπος έκλεισε και την άφησαν κλεισμένη σε ένα μικροσκοπικό και σκουριασμένο κλουβί για 20 χρόνια!
Η εγκατάλειψη και το μαρτύριο της Fifi τελείωσε τον Ιούλιο του 2015, χάρη στην PETA και το The Wild Animal Sanctuary που την έσωσαν. Μην έχοντας τη δυνατότητα να πέσει σε χειμερία νάρκη λόγω του εγκλεισμού της στο κλουβί για πάνω από 20 χρόνια, η Fifi βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση με αρθρίτιδα. Η κατάσταση της ήταν τόσο σοβαρή, που είχαν αμφιβολίες για το αν θα επανερχόταν σε υγιή κατάσταση.
Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η διάσωση της Fifi της επέτρεψε να βελτιωθεί σιγά σιγά… Μετά από 5 μήνες στο καταφύγιο, θα δείτε το θαύμα που μπορεί να κάνει η φροντίδα και η αγάπη.
Απολαύστε αυτήν την υπέροχη ιστορία και δείτε τι μπορεί τελικά να κάνει ένας καλός ύπνος… Η Fifi επιτέλους ξυπνά από την αναμονή της για χειμερία νάρκη μετά από 30 χρόνια στην άνετη φωλιά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: