Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Νέα δεδομένα από ΗΠΑ: «Κι όμως η Βόρεια Κορέα έκανε δοκιμή βόμβας υδρογόνου» (Βίντεο)...Στo τέλος του βίντεο που λέει για την Αμερική είναι όλα τα λεφτά...Μου αρέσει που τα Δυτικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Κιμ Γιόνγκ συνέχεια σαν τρελό με ψεύτικες ειδήσεις και τα πρόβατα απο κατω τους πιστευουν..τα τρώνε αμάσητα...π.χ Άκου διέταξε ο Κιμ Γιονγκ να μην έχει κανεις στην χωρα πιο μακρυ μαλλί απο αυτόν γιατί θα θανατωνόταν....και τα ζωα απο κατω τα πιστευουν...χαχαχα..Αυτός τα τα έχει τετρακόσια...Την έχει την Αμερική γραμμένη εκεί που πρέπει...

Η ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝOYN ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΛΕΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ
Κι όμως η Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιόνγκ Ούν προέβη σε δοκιμή βόμβας υδρογόνου. Αυτό λένε τώρα οι ΗΠΑ, αν και δεν το παραδέχονται επισήμως, μετά τόσο την ανάλυση της σεισμικής ακολουθίας της 6ης Ιανουαρίου που η Πιονγιάνγκ υποστηρίζει ότι έκανε τη δοκιμή όσο και της δειγματοληψίας των συστατικών που διαχύθηκαν στον αέρα.
Την παραδοχή αυτή έκανε Αμερικανός αξιωματούχος στο CNN (που κράτησε την ανωνυμία του) επικαλούμενος τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Επισήμανε λοιπόν αυτή η πηγή στο αμερικανικό δίκτυο ότι από την περαιτέρω εξέταση των πληροφοριών και των στοιχείων που υπάρχουν η Βόρεια Κορέα προέβη όντως σε δοκιμή βόμβας υδρογόνου, αλλά δεν είναι βέβαιο πώς ο μηχανισμός ήταν πλήρης.
Αυτό βέβαια προκαλεί την ίδια ανησυχία, αφού μπορεί σκοπίμως η Βόρεια Κορέα να μην ήθελε να είναι πλήρης ο μηχανισμός της βόμβας υδρογόνου για να αποφευχθούν τυχόν συνέπειες σε βάρος της ίδιας της χώρας και των πολιτών της.
“Η δειγματοληψία του αέρα που πραγματοποιήθηκε μετά τη δοκιμή απέδειξε πειστικά πώς έγινε δοκιμή βόμβας υδρογόνου” υποστήριξε ο Αμερικανός αξιωματούχος στο CNN για να προσθέσει πώς αυτό τελικά επιβεβαιώνεται και από σεισμικά δεδομένα που αναλύθηκαν εκ νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: