Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Πολιτικό μήνυμα Μητρ. Σισανίου: Λέμε να σώσουμε την οικονομία θυσιάζοντας ανθρώπους! Αν είναι ο άνθρωπος για την οικονομία πάμε να φουντάρουμε όλοι.

«Λέμε να σώσουμε την οικονομία θυσιάζοντας ανθρώπους! Αν είναι ο άνθρωπος για την οικονομία κι όχι η οικονομία για τον άνθρωπο πάμε να φουντάρουμε όλοι» είπε στ οχθεσινό εσπερινό της Αγίας Βαρβάρας στην Κομοτηνή ο Μητροπολίτης Σισανίου Παύλος στέλνοντας σαφέστατο πολιτικό μήνυμα.
Μίλησε για τη σημερινή αλαζονεία και τις συνέπειές της. «Έχουμε μόνο ένα προνόμιο, το προνόμιο να είμαστε απελπισμένοι. Δεν περιμένουμε τίποτα κι από πουθενά» σχολίασε με νόημα επικρίνοντας και την Ευρώπη για την αποκήρυξη των χριστιανικών αξιών της.
Σημείωσε πως σήμερα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας ανταγωνιστικά κα ισήμερα τα παιδιά είναι ανίκανα να αγαπήσουν για αυτό και τα ζευγάρια χωρίζουν πριν καλά καλα΄παντρευτούν.
«Πριν από μερικά χρόνια οι άνδρες στα καφενεία και οι γυναίκες στα κομμωτήρια σάρκασαν κα ιειρωνεύτηκαν την πίστη και έτρεξαν πίσω από εκείνους που ήθελαν να μας λεηλατήσουν και να μας καταστρέψουν, για αυτό είμαστε συνυπεύθυνοι για αυτό πυο συμβαίνει σήμερα. Κάποτε ξυπνήσαμε αλλά άλλοτε τρέχαμε πίσω από τους ληστές μας!» επισήμανε με νόημα!
Τέλος επισήμανε πως η ζωή είναι ένα κουβάρι, αν βρεις την άκρη που είναι ο Ιησούς Χριστός

Δεν υπάρχουν σχόλια: