Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ...ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ: ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ: “ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ Π@..ΤΗ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΑΛΗΤΗ, ΧΟΝΤΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!” ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΤΡΕΧΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)Δείτε τα βίντεο

Με αυγά, μπουκάλια και βρισιές υποδέχτηκαν τον Καμμένο στην Κω…Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών, ξέσπασαν στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, που επισκέφτηκε το νησί στο πλαίσιο της περιοδείας του, με φόντο τις εκλογές που πλησιάζουν.
Ωστόσο, ο υπουργός Αμυνας δεν περίμενε τέτοια υποδοχή. Οι κάτοικοι, έξαλλοι, εξέφρασαν την οργή τους, πετώντας του αυγά, μπουκάλια, τον καθύβριζαν, με αποτέλεσμα οι άντρες που τον συνόδευαν να χρειαστεί να τον φυγαδεύσουν.
«Φτου σου ρε!», «είσαι καραγκιόζης» φώναζαν κάποιοι κάτοικοι, ενώ οι υπόλοιποι γιουχάιζαν.
Με λερωμένο το σακάκι, ο Πάνος Καμμένος έτρεχε να γλιτώσει από τους κατοίκους, που έβγαιναν από κάθε σοκάκι του νησιού, για να του εκφράσουν την αγανάκτισή τους.
Να σημειωθεί πως αρχικά στο χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά μόλις ο κόσμος που είχε μαζευθεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.
Δείτε τα βίντεος:
Μακελειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: