Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Χαμός στην Πάτρα: "Εικόνες ντροπής" με τηλεοπτικό συνεργείο να "στήνει" θέμα σε ΑΤΜ! (video)

Τα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία σταλμένα από διάφορα πρακτορεία ειδήσεων ή ξένα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες έχουν "πιάσει δουλειά" και καταγράφουν εικόνες από τα όσα γίνονται στην χώρα μας, ερμηνεύοντας αυτές τις εικόνες αναλόγως.

Όταν μάλιστα οι εικόνες αυτές δεν είναι και τόσο στα μέτρα τους, όχι μόνο τις ερμηνεύουν αναλόγως, αλλά τις σκηνοθετούν κιόλας κατά το δοκούν. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι δικοί μας είναι καλύτεροι, όμως τουλάχιστον, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε δεν έχουν περάσει ακόμα στο επίπεδο της σκηνοθεσίας.
Απλά τρομοκρατούν. Ένα λοιπόν τέτοιο ξένο τηλεοπτικό συνεργείο έφτασε και στην Πάτρα και που νομίζετε ότι πήγε; Που άλλου; Στήθηκε έξω από μία τράπεζα. Συγκεκριμένα πήγε στην «ουρά» που είχε σχηματιστεί έξω από ΑΤΜ, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου για να καταγράψει τις δραματικές αυτές εικόνες των γερόντων και των συνταξιούχων που περίμεναν για να σηκώσουν χρήματα.

Εικόνες που πράγματι υπάρχουν και που έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας, άμεσα (μέσω της καθημερινότητας μας), αλλά και έμμεσα (μέσω των τηλεοπτικών καναλιών). Τα μέλη όμως του συνεργείου είπαν να βάλουν και μία πινελιά παραπάνω, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο facebook ο γνωστός φωτογράφος, Οδυσσέας Ξεριζωτής.

Το ξένο τηλεοπτικό συνεργείο έστησε λοιπόν έναν συνταξιούχο μπροστά από ένα ΑΤΜ σκηνοθετώντας και καταγράφοντας ότι δεν υπάρχουν ούτε τα 60 ευρώ για ανάληψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: