Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ο Π.Κοντογιαννίδης αποθεώνει τον Κλέων Γρηγοριάδη: «Καλώς ήρθες στο κλαμπ των ανεπιθύμητων, στη μαύρη λίσταν των ΜΜΕ»

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης παρακολούθησε τα όσα είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης στην Μαρία Σαράφογλου στο mega και μέσα από ένα κείμενό του τον αποκάλεσε «ΧΟΣΕ ΜΑΡΙΑ ΒΟΛΟΝΤΕ» γιατί της τα έσουρε, όπως θα ήθελε ο καθένας από εμάς να κάνει!
Συγκεκριμένα έγραψε ο κύριος Κοντογιαννίδης στο facebook:

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΚΛΕΩΝΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ,Η ΧΟΣΕ ΜΑΡΙΑ ΒΟΛΟΝΤΕ!..

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ, ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΑ ΕΣΟΥΡΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΤΕΣ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΟ Ο Χ Ι ,ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!!! Ε Υ Γ Ε ΣΟΥ ΓΛΥΚΟ ΑΓΟΡΙ!!!! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ »ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ»!!! ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΥΣΜΟΙΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ!!!

Υ/Γ:αγαπητοί ντελάληδες σελεμπριτάδες, κοινώς πανηγυρτζήδες, το »Ναι στην Ευρώπη» είναι άλλο ερώτημα δημοψηφίσματος,που θα βάλουν οι πολιτικοί πατρώνες σας, αν έρθουν στην εξουσία! Την Κυριακή ψηφίζουμε ψηφίζουμε »ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών»! Μην αποπροσανατολίζετε τον φτωχό και τον αγράμματο, γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά σας σαν δημόσια πρόσωπα,που επηρεάζετε συνειδήσεις!
Θα κριθείτε σύντομα ενώπιον των μελλούμενων δεινών!!!»
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια: