Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015

Θεσσαλονίκη: Ο ιατρικός σύλλογος καλεί τους γιατρούς να εργάζονται χωρίς αμοιβή

Εἶναι ποὺ θὰ σκοτωνόμασταν γιὰ ἕνα ῥάντζο στὰ νοσοκομεῖα καὶ θὰ βρίσκαμε κλειστὰ Ἰατρεῖα καὶ Φαρμακεία, ὅπως ἔλεγαν τὰ παπαγαλάκια τῶν ΜΜΕ. 
Ὁ Ἕλληνας εἶναι ἐπάνω ἀπ’ ὅλα ἄνθρωπος!
Έκκληση στους γιατρούς της Θεσσαλονίκης να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς που έχουν ανάγκη χωρίς να παίρνουν κάποια αμοιβή απευθύνει με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Στην ανακοίνωση ο ΙΣΘ επισημαίνει ότι «ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καλούμαστε όλοι στην έκτακτη αυτή περίσταση να συμπεριφερθούμε ανάλογα».
Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου έχει ως εξής:
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Με δεδομένο ότι από σήμερα το πρωί ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καλούμαστε όλοι στην έκτακτη αυτή περίσταση να συμπεριφερθούμε ανάλογα.
Τις επόμενες ημέρες, όλοι εμείς, οι ιατροί της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει με ηρεμία , ψυχραιμία, νηφαλιότητα και συγκατάβαση να συνεχίσουμε την άσκηση των καθηκόντων μας.
Λαμβάνοντας υπόψη την έκτακτη οικονομική δυσκολία των συμπολιτών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί να εξυπηρετείτε - στο διάστημα αυτό - τους ασθενείς κανονικά χωρίς να λαμβάνετε αμοιβή από όσους αδυνατούν και έχουν ανάγκη ιατρικών υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: