Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ.Δάκρυσε ο Καμμένος από το βήμα της Βουλής – “Μας ζητάνε να παραδώσουμε την Εθνική μας κυριαρχία” (βίντεο)...Γιατί σιωπάτε κύριοι της ΝΔ; 22 χρονια ήμασταν μαζί. Γιατί σιωπάμε όλοι όταν απειλήθηκε ένας πρώην πρωθυπουργός;Η ιστορική ομιλία σήμερα στην βουλή, που πρέπει να δει κάθε Έλληνας

“Αν περάσει η εντολή των δανειστών η πατρίδα δεν προστατεύεται” τόνισε ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής και δάκρυσε.
“Μας ζητάνε να καταργήσουμε την Ελλάδα. Θέλουν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.
Γιατί σιωπάτε κύριοι της ΝΔ; 22 χρονια ήμασταν μαζί. Γιατί σιωπάμε όλοι όταν απειλήθηκε ένας πρώην πρωθυπουργός; ”
Και συνέχισε:
O κ. Σαμαράς καταδίκασε τη ΝΔ να υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον φίλο του τον Άλεξ Ρόντο.
Το δημοψήφισμα αφορά όλη την Ευρώπη. Θα περάσουν τα σχέδια του Σόιμπλε και του ΔΝΤ;
Υποχρέωση του κάθε υπουργού Άμυνας είναι να παραδώσει την πατρίδα την ίδια, ούτε χιλιοστό λιγότερη. Εάν καταργήσουμε την Εθνική μας Άμυνα είναι σαν να καταργούμε την ίδια την Ελλάδα και αυτό αφορά τα δικά μας παιδιά. Αφορά όμως και τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφορά την ιστορία μας, την προστασία του «είναι» μας.
Μας ζητούν να υποστείλουμε την πατρίδα. Μας ζητούν να σταματήσουμε να προστατεύουμε την εθνική μας κυριαρχία. Ποιος μπορεί να το αποφασίσει αυτό; Ποιο κόμμα, ποιος υπουργός; Ποιος πολίτης;
Η μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 400 εκατ. Σημαίνει πλήρης αποκλεισμός της χώρας. Ούτε ένα αεροπλάνο δεν θα σηκώνεται να αναχαιτίσει τα τουρκικά αεροσκάφη, ούτε ένα πλοίο θα φεύγει από το ναύσταθμο, ούτε τις ΝΑΤΟϊκές μας υποχρεώσεις θα μπορούμε να τιμήσουμε. Μας ζητούν να μειώσουμε κατά 20% το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Εάν οι 16 σελίδες εγκριθούν από τον ελληνικό λαό θα σηματοδοτούν το τέλος ακόμα και της ύπαρξης της Ελλάδας
Δείτε την συγκλονιστική του ομιλία

Δεν υπάρχουν σχόλια: