Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

MAKEΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ - Πήγαν να του πάρουν το ΣΠΙΤΙ γιατί χρώσταγε και τους ΣΚΟΤΩΣΕ - Σε κατάσταση ΑΜΟΚ Ιταλός Χρεοκοπημένος άνοιξε ΠΥΡ μέσα στα Δικαστήρια του ΜΙΛΑΝΟΥ! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)



Σκηνικό «Άγριας Δύσης» στήθηκε το πρωί της Πέμπτης σε  δικαστήριο του Μιλάνου, όταν ένας επιχειρηματίας από την Ιταλία άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά έναν ακόμη.
Ο Κλάουντιο Τζιαρντιέλο δραστηριοποιείται στον τομέα της οικοδομής και δικαζόταν για την κατηγορία της χρεοκοπίας από δόλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα όλα ξεκίνησαν όταν σε συνομιλία του κατηγορουμένου με τον συνήγορό του, ο τελευταίος του ανακοίνωσε πως δεν ήθελε συνεχίσει την υπεράσπισή του.
Τότε ο επιχειρηματίας έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Ανάμεσα στα θύματά του είναι ένας δικαστής κι ένας δικηγόρος, ενώ δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν την ζωή τους χωρίς να έχει διευκρινιστεί ούτε η ταυτότητά τους, ούτε για ποιο λόγο βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Ο επιχειρηματίας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα σε προάστιο του Μιλάνου. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της ιταλικής αστυνομίας, εκεί έφτασε με την μηχανή του, αφού μετά το περιστατικό ο ίδιος τράπηκε σε φυγή.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για να διαπιστωθεί πως ο ίδιος κατάφερε να εισέλθει στην αίθουσα με το όπλο, χωρίς αυτό να εντοπιστεί από τους άνδρες ασφαλείας.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιταλικές Αρχές κάνουν λόγο και για άλλους τραυματίες, οι οποίοι όμως δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους.
προηγούμενη ενημερωση
Σε κατάσταση αμόκ, ένας χρεοκοπημένος Ιταλός, ονόματι Κλάουντιο Τζιαρντέλλο, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσής του, άρχισε να πυροβολεί, σήμερα το πρωί σε αίθουσα του δικαστηρίου του Μιλάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και ένας τραυματίας.Ο Τζιαρντέλλο απομακρύνθηκε από το δικαστήριο και καταζητείται από την ιταλική αστυνομία, η οποία προσπαθεί να τον εντοπίσει στους δρόμους γύρω από το δικαστικό μέγαρο της ιταλικής συμπρωτεύουσας.
Η εφημερίδα Corriere della Sera, στη διαδικτυακή της πύλη προσθέτει ότι ο δράστης φέρεται να άνοιξε πυρ όταν ο δικηγόρος του τον πληροφόρησε ότι δεν είχε σκοπό να τον υπερασπίσει στην δικαστική υπόθεση που επρόκειτο να εκδικασθεί σήμερα.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Rai μεταδίδει ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα πυρά του Κλάουντιο Τζιαρντιέλο στο δικαστήριο του Μιλάνου. Ανάμεσά τους, ένας δικαστής και ένας μάρτυρας. Ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών και πηγές του δικαστηρίου από την πλευρά τους κάνουν λόγο για δύο νεκρούς.



Η ιταλική αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες εντοπισμού του επιχειρηματία, κατηγορούμενου για δόλια χρεοκοπία, ο οποίος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί στο εσωτερικό του δικαστηρίου του Μιλάνου, ερευνώντας τους χώρους του δικαστηρίου και την γύρω περιοχή.

Ο Τζιαρντιέλλο, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, άνοιξε πυρ κοντά στην αίθουσα στην οποία έχουν τν δυνατότητα να διαβάζουν τις δικογραφίες οι δικηγόροι. Άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ όταν ο συνήγορός υπεράσπισής του τού ανακοίνωσε ότι δεν εννοούσε να αναλάβει την υπόθεσή του η οποία έπρεπε να εκδικασθεί σήμερα. 

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: