Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

Αυτό φοβούνται – Η Ελλάδα, βασικός παράγοντας στο σχέδιο Πούτιν για την τελική επικράτηση

Με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ανησυχούν για την κλιμάκωση της κρίσης στην Ελλάδα και τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, ο πρώην αξιωματούχος της
Αμερικανικής Κυβέρνησης, Dr. Paul Craig Roberts, προειδοποιεί πως ο Πούτιν, μέσω της ελληνικής στροφής, πραγματοποιεί την τελική κίνηση για να συντρίψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε πολύ καλά τον λόγο για τον οποίο Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων στην Ελλάδα, κρατούσαν όσο το δυνατόν πιο μακριά από τη χώρα την ορθόδοξη Ρωσία…Και γιατί Ευρωπαϊκή Ένωση και Δύση έχουν σκυλιάσει για να κρατήσουν την Ελλάδα υπό την κατοχή τους.
Ο Paul Craig Roberts αναφέρει αρχικά πως: «Οι πρώην (Ελληνικές) κυβερνήσεις ενδιαφέρονταν μόνο να γίνουν αποδεκτές στη Δύση, (έγινε) απέδωσε, λήφθηκαν μέτρα, με άνετα τραπεζικά υπολοίπα στην Ελβετία ή οπουδήποτε αλλού. Και έτσι με αυτή την έννοια πήγαν μαζί… Ότι δηλαδή θα οδηγήσουμε τον ελληνικό λαό σε πείνα, προκειμένου να πληρώσουμε τους ανθρώπους που έχουν σκεφτεί για το ελληνικό χρέος (τους τραπεζίτες)…»
Και συνεχίζει: «Η παρούσα (Ελληνική) η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να το κάνει αυτό, ή τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πρόθυμη να το κάνει. Και καταλαβαίνω ότι το χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί. Οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τη διάσωση και έτσι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έχει την αποδοχή της χώρας, μετά τα ψέματα και τις κυρώσεις από ΕΕ και Ουάσινγκτον, βρήκε μια μια ευκαιρία. Είπε, «Κοίτα, Ελλάδα έλα να συνεργαστείς μαζί μας»… . Αν ήμουν η ελληνική κυβέρνηση, που την παρούσα στιγμή η πιθανότητα χρεοκοπίας είναι μεγάλη, αυτό ακριβώς θα ήθελα να κάνω.
Και Θα ήθελα να πω στη Δύση: «Προσπαθείς να μας οδηγήσεις στο μηδέν. Για να αναγκάσεις τον ελληνικό λαό να πεινάσει. Μπορείτε να πάτε στην κόλαση, δεν πληρώνουμε ούτε σεντ. Στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτε περισσότερο από εσάς. Είμαστε έξω από το ΝΑΤΟ, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουμε το δικό μας νόμισμα. Και αν έχουμε ανάγκη από λεφτά, θα μας χρηματοδοτήσουν οι φίλοι μας οι Ρώσοι».
Αυτή η ελληνική αντίδραση, απαραίτητη και σωστή, θα έφερνε μια αλυσίδα εξελίξεων. Θα ξεκινήσει η διάλυση του ΝΑΤΟ, η οποία είναι απαραίτητη, αν πρόκειται να υπάρξει ειρήνη στον κόσμο. Δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη όσο υπάρχει το ΝΑΤΟ, επειδή αυτός ο οργανισμός αποτελεί έναν «μισθοφόρο» για τις επιθέσεις που ζητά η Ουάσιγκτον. Και χωρίς το ΝΑΤΟ, η Ουάσιγκτον δεν έχει καμία κάλυψη.


Λοιπόν, αν χάσουν το κάλυμμα της Ευρώπης, η Ουάσιγκτον στέκεται εκεί μόνη στην επιθετικότητα της. Έτσι, με το ΝΑΤΟ σε αποσύνθεση, η απειλή του πολέμου με τη Ρωσία και την Κίνα θα πλανάται επειδή Ουάσιγκτον από μόνη της δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει αυτό το είδος της επιχείρησης.
Έτσι, Ελλάδα και Ρωσία (μαζί) αποτελούν την ευκαιρία για τη δυνατότητα της διάλυσης του ΝΑΤΟ. Διότι οι Έλληνες αν απαλλαγούν από το χρέος θα έχουν μηδενικό ΑΕΠ και θα είναι ελεύθεροι. Και τότε οι Ρώσοι θα τους χρηματοδοτήσουν για να προωθήσουν και τα δικά τους συμφέροντα. Η Ρωσία όμως θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση μόνο αν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα, αν αυτό συμβεί με την Ελλάδα, είναι βέβαιο ότι θα συμβεί στη συνέχεια με την Ιταλία και την Ισπανία, επειδή αυτές οι χώρες βρίσκονται στην ίδια κατάσταση – έχουν δηλαδή περισσότερο χρέος από αυτό που μπορούν να εξυπηρετήσουν.
Και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πολύ δραστήριες το τελευταίο διάστημα για να βεβαιωθούν ότι οι κυβερνήσεις της Ιταλίας και της Ισπανίας θα παραμείνουν υπό τον έλεγχο τους. Και πως θα καταστρέψουν τους δικούς τους ανθρώπους και τις δικές τους χώρες, προκειμένου να εξοφλήσουν την Ουάσιγκτον και τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου της Νέας Υόρκης, της Γερμανία, της Ολλανδία και των μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: