Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!

Λουκέτο στο μοναδικό ζωολογικό κήπο της Αλβανίας έβαλε ο Δήμος των Τιράνων, μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο, όπου φαίνεται ένα άλογο με τα όργανά του να κρέμονται έξω από την κοιλιά του, ύστερα από επίθεση ταύρου, με τον οποίο βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.
Ο ζωολογικός κήπος της αλβανικής πρωτεύουσας, όπως αναφέρουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης, έκλεισε μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο στο διαδίκτυο από την οργάνωση για την προστασία των ζώων «Animal Rescue Albania», με έδρα τα Τίρανα.
Σε ανοιχτή επιστολή τους προς τον δήμαρχο των Τιράνων Λουλζίμ Μπάσα, οι ιθύνοντες της οργάνωσης καλούσαν τις Αρχές να προβούν στο κλείσιμο του ζωολογικού κήπου και να σταματήσουν τη βία εναντίον των ζώων που κρατούνταν εκεί.
«Σοκ είναι η κατάλληλη λέξη προκειμένου να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, όταν είδαμε το βίντεο», αναφέρει στην επιστολή της η οργάνωση.
«Είναι ασύλληπτο ότι ο λεγόμενος ζωολογικός κήπος των Τιράνων μπορούσε να λειτουργήσει σε συνθήκες που επέτρεπαν αγριότητες αυτού του είδους», προσθέτει.
http://antipliroforisi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: