Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Μυστηριώδεις θόρυβοι προκαλούν τρόμο σε κατοίκους της Νέας Υόρκης και του Ηνωμένου Βασίλειου [Βίντεο]

Futuristic 'Aurora' spy plane that travels at SIX TIMES the speed of sound is blamed for mysterious booms heard at the weekendAurora is rumoured to be a top secret aircraft that has been in development since 1989.
These claims originated in Aviation Week and Space Technology magazine in 1989. In November 2013, Lockheed Martin announced it was developing a similar SR-72 spy plane (illustrated) said to be able to accelerate up to Mach 6
Ένα αναπάντεχο φαινόμενο ανησύχησε τους κάτοικους, της πόλης της Νέας Υόρκης, και του Λονδίνου: τεράστιες εκρήξεις ακολούθησαν από ένα δυνατό βρυχηθμό, σε μια ήσυχη μέρα, κουνώντας τα παράθυρα και τα σπίτια πολλών ανθρώπων. Σύμφωνα με την «Daily Mail» αυτές οι δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν στη Νέα Υόρκη το απόγευμα στις 29ης Νοεμβρίου και την ίδια στιγμή σόκαρε ακόμη και την πόλη του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Μερικοί κάτοικοι της πόλης του Buffalo, Cheektowaga και Clarence έχουν «εισβάλει» στο κοινωνικό δίκτυο αναφέροντας για αυτούς τους τρομακτικούς δυνατούς θορύβους.
Οι άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι τα σπίτια τους και τα παράθυρά τους, κουνήθηκαν με ένα εντυπωσιακό τρόπο. Σχεδόν ταυτόχρονα πολλοί πολίτες του Λονδίνου έχουν ενημερωθεί, ιδίως μέσω του Twitter, που άκουσαν το τρομακτικό θόρυβο, πολύ παρόμοιο με αυτό που ένιωσαν και στη Νέα Υόρκη.
Μια γυναίκα που ζει στο Croydon, μιας πόλη νότια του Λονδίνου, ήταν σε θέση να καταγράψει αυτό το εκκωφαντικό θόρυβο. Μερικοί άνθρωποι στη Βρετανία έχουν πει, ότι οι ασυνήθιστες καιρικές συνθήκες θα μπορούσαν να προκαλέσουν αυτό το φαινόμενο, αλλά η υπόθεση αυτή έχει διαψευστεί από το Met Office, και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Άλλες απόψεις, εμφανίστηκαν στο Twitter, και μιλούν για ελεγχόμενες εκρήξεις από στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ οι θεωρητικοί συνωμοσίας μιλούν για περιστατικά που συνδέονται με τους εξωγήινους.
Μερικά φόρουμ των ΗΠΑ, σχετικά με τη θεωρία αυτή, μιλάνε για μια εξωγήινη ψύχωση από το λαό, και ότι θα πρέπει να πειστούν για την επικείμενη άφιξη των εξωγήινων.
Τέτοια περιστατικά φαίνεται να έχουν συμβεί στο Βέλγιο, κοντά στην Grimbergen και στις Βρυξέλλες, αλλά αυτή η είδηση ​​δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Τι είναι αυτοί οι ενοχλητικοί θόρυβοι; και γιατί ακούστηκαν σε δύο εντελώς διαφορετικές ηπείρους την ίδια στιγμή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: