Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αρχιμανδρίτης σε γυναίκα Ανθυπαστυνόμο - "Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο" - (Vid)

Το ρεπορτάζ "καίει" τον 59χρονο Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία - Απείλησε την αστυνομικό λέγοντας ότι γνωρίζει τον αρχηγό της αστυνομίας - Με ποιες κατηγορίες τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί για αυτόφωρο - Γιατί τράπηκε σε φυγή αφήνοντας στο σημείο προσωπικά του έγγραφα;
Νέες στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το απίστευτο συμβάν με πρωταγωνιστή τον Αρχιμανδρίτη από τη Λαμία Ιγνάτιο Σάπιο.
Όλα έγιναν στις 5:40΄ το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, όπου συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας πραγματοποιούσε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.
Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία είχε την ατυχία να σταματήσει το ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον "συνέλαβε" να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο Αρχιμανδρίτης φέρεται να άρχισε τα γαλλικά όταν η 32χρονη αστυνομικός του ζήτησε και το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου.
Τότε με έκπληξη άκουσε τον σεβάσμιο Αρχιμανδρίτη να της λέει με ύφος: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» Στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές του τύπου "γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις που μπορείς να βρεθείς..."
Όταν είδε ότι η Ανθυπαστυνόμος δεν "μάσησε" και συνέχισε να κάνει τη δουλειά της προσπάθησε να της αρπάξει τα χαρτιά (άδεια - δίπλωμα κλπ) από τα χέρια. Όταν εκείνη δεν τα άφηνε ο Αρχιμανδρίτης προσπάθησε να την χαστουκίσει και εκείνη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια η 32χρονη αστυνομικός έπεσε πάνω στις μπάρες και χτύπησε χάνοντας τις αισθήσεις της.
Ο 59χρονος Αρχιμανδρίτης μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Ήταν δε τέτοια η βιασύνη του, που άφησε στο σημείο κάποια από τα ατομικά του έγγραφα.
Οι δυο συνάδελφοι της αστυνομικού που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την Ανθυπαστυνόμο, η οποία είχε χάσει της αισθήσεις της. Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Θηβών.
Η μήνυση και οι αναζητήσεις για το αυτόφωρο

Η συνέχεια εδώ http://elas-lyste.blogspot.gr/2014/10/vid.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: