Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ρωσία: "Δικοί μας ήταν τα θύματα σήμερα στην Συμφερόπολη"!-Οι Ρώσοι σκότωσαν τον Νο1 καταζητούμενο Τσετσένο ισλαμιστή.Το επιβεβαιώνει η οργάνωσή του-Νέο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ χτύπημα στο Κίεβο. Βρωμόξυλο και "υπέγραψε την παραίτησή σου ζώο, σκουπίδι Μόσκοβε"-Τρέμει η Ρουμανία την κάθοδο των Ρώσων! Σήμα SOS του ρουμάνου προέδρου!

Ρωσία: "Δικοί μας ήταν τα θύματα σήμερα στην Συμφερόπολη"!

Μια τελείως διαφορετική εκδοχή οι Ρώσοι στο αιματηρό επεισόδιο και τονίζουν ότι ο νεκρός ή οι νεκροί που έπεσαν από τα πυρά ελευθέρου σκοπευτή κατά τη διάρκεια επιχείρησης εντοπισμού και εξουδετέρωσης ομάδας ενόπλων ήταν στελέχη της δύναμης αυτοάμυνας της 
Κριμαίας!

Αν είναι έτσι που μάλλον έτσι είναι, τότε θα πρόκειται για μια από τις κλασικές προβοκάτσιες όπως αυτή που οργανώθηκε στην πλατεία Μεϊντάν με τους προβοκάτορες της αντιιπολίτευσης να πυροβολούν και να σκοτώνουν αστυνομικούς και διαδηλωτές, σαμποτάροντας την συμφωνία ειρήνευσης.
Στο μεταξύ ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν καταδίκασε την κίνηση της Ρωσίας να προσαρτήσει την ουκρανική χερσόνησο της Κριμαίας, λέγοντας ότι η Μόσχα βαδίζει «σε έναν επικίνδυνο δρόμο».

«Καταδικάζω την ανακοίνωση του (ρώσου) προέδρου (Βλαντίμιρ) Πούτιν σχετικά με τους νέους νόμους βάσει των οποίων η Κριμαία εντάσσεται στη Ρωσική Ομοσπονδία», αναφέρει ο Ράσμουσεν σε ανακοίνωσή του.
«Η Ρωσία αγνόησε όλες τις εκκλήσεις να συμμορφωθεί με το διεθνές δίκαιο και εξακολουθεί (να βαδίζει) σε έναν επικίνδυνο δρόμο (…) Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για να συνεχίσει αυτή την πορεία, η οποία μπορεί μόνο να εντείνει τη διεθνή απομόνωση της Ρωσίας. Η προσάρτηση της Κριμαίας είναι παράνομη και έκνομη και οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ δεν θα την αναγνωρίσουν», υπογραμμίζει ο Ράσμουσεν.
defencener.gr 

Οι Ρώσοι σκότωσαν τον Νο1 καταζητούμενο Τσετσένο ισλαμιστή - Το επιβεβαιώνει η οργάνωσή του

 
Νεκρός είναι σύμφωνα με ανακοίνωση σε ισλαμική ιστοσελίδα, ο Τσετσένος ισλαμιστής ηγέτης Ντόκου Ουμάρωφ, ο πλέον καταζητούμενος τρομοκράτης από τις ρωσικές αρχές. Τον περασμένο Ιούλιο ο ηγέτης των ισλαμιστών του Καυκάσου είχε απειλήσει με τρομοκρατικά χτυπήματα στους
Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.
Στην ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα δεν διευκρινίζονται οι συνθήκες θανάτου του Ουμάρωφ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θάνατος του Τσετσένου ηγέτη είχε ανακοινωθεί πολλές φορές στο παρελθόν, χωρίς όμως να επαληθευθεί κάτι τέτοιο, αυτή τη φορά ομως το επιβεβαιώνει η ίδια η οργάνωσή του.
iefimerida.gr 

Νέο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ χτύπημα στο Κίεβο. Βρωμόξυλο και "υπέγραψε την παραίτησή σου ζώο, σκουπίδι Μόσκοβε"

 
Του Στρατή Μαζίδη
Σοκ προκαλεί ο...ευγενικός τρόπος με τον οποίο υποχρεώνεται σε παραίτηση ο επικεφαλής της Κρατικής Ουκρανικής Τηλεόρασης Aleksandr Panteleymonov τρώγοντας ξύλο από μια συμμορία ναζιστών του εθνικιστικού κόμματος Σβομπόντα της Ουκρανίας.

Οι ...δημοκράτες του Σβομπόντα αφού άρχισαν να μιλούν για δημοκρατία και ελευθερία, πέρασαν στο παρασύνθημα με έναν εξ αυτών να λέει στον Aleksandr Panteleymonov:
«Κάτσε κάτω. Κάτσε κάτω σου είπα! Να χαρτί και στυλό μόσκοβε, σκουπίδι. Πάρε και γράψε την παραίτησή σου»
«Δεν είμαι ρώσος, είμαι ουκρανός», τόλμησε να ψυθιρήσει ο Panteleymonov για να του ανταπαντήσουν:
«Τι είσαι Ουκρανός; Σκατά είσαι. Κάνεις προπαγάνδα για τη Μόσχα. Λες ψέματα με τα λεφτά μας»
Τελικώς ο Aleksandr Panteleymonov αναγκάστηκε να γράψει και να υπογράψει την παραίτησή του με...συνοπτικές διαδικασίες. 
Image from facebook.com/oleksandr.aronets 
Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν μπλοκαριστεί η μετάδοση ρωσικών τηλεοπτικών σταθμών στην Ουκρανία ενώ ένας πάροχος δορυφορικός υπηρεσιών που εξυπηρετεί τον τηλεοπτικό σταθμό Η ΡΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ απειλήθηκε από ένοπλους.
Εμείς αυτή την ουκρανική κυβέρνηση αναγνωρίζουμε;
Προκαλεί ή όχι, επίτηδες το νέο καθεστώς μια ρωσική παρέμβαση;
Αυτά και άλλα πολλά για το θέμα θα τα κουβεντιάσουμε αύριο στην εκπομπή μας «Ακουσέ τα κι έτσι» στις 16:00 στο φιλόξενο mindradio.gr
* με πληροφορίες από το RT 
freepen.gr

Τρέμει η Ρουμανία την κάθοδο των Ρώσων! Σήμα SOS του ρουμάνου προέδρου!

 
Τρέμει η Ρουμανία την ορμητική κάθοδο των Ρώσων, βλέποντας παράλληλα την αδυναμία του ΝΑΤΟ, στο οποίο είχε ενταχθεί το 2004 με την βοήθεια του Μπους!
Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Τραϊάν Μπασέσκου, μιλώντας στο AP δήλωσε ότι η γειτονική Μολδαβία
είναι «σε μεγάλο κίνδυνο»! Λόγω φυσικά της Υπερδνειστερίας, που επίσης ζήτησε να ενωθεί με την Ρωσία και όπου η Μόσχα διατηρεί στρατιωτικές Δυνάμεις σαν Ειρηνευτική Δύναμη!
Ο Πρόεδρος της Ρουμανίας, ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο που αποχωρεί σε λίγους μήνες από την εξουσία (φίλος του Μπους και έκπτωτος δύο φορές, μία από Βουλή και μία από Δημοψήφισμα και διασωθείς ελέω Συνταγματικού Δικαστηρίου) δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα συγκρούσεων γύρω από τη Μαύρη Θάλασσα, που μπορεί να συμψηφιστεί ανά πάσα στιγμή, στοχεύοντας δια του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην ανοικοδόμηση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης στα πρώην σύνορά της με τη Δύση!
Έτσι, κατά τον Ρουμάνο Πρόεδρο, ανά πάσα στιγμή μπορεί και η Υπερδνειστερία να αποτελέσει Ρωσικό Έδαφος...
Ενώ ίσως και η ίδια η Μολδαβία, που ζει σε συνθήκες φτώχειας, η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης, που εξαρτάται μάλιστα απόλυτα από την Ρωσία, ίσως ζηλέψει ξαφνικά την τύχη της Κριμαίας...
Και εκεί πιθανόν εστιάζονται οι βαθύτεροι φόβοι του Ρουμάνου Προέδρου...

ΣΠΑΕΙ 

http://lithosfotos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: