Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν επιδρομή στο σπίτι του «Machine Gun Preacher» και καταστρέψανε ολοσχερώς την φιλανθρωπική αποστολή του

Όμως, ο "Machine Gun Preacher", ο οποίος στο παρελθόν ήταν ο αποδέκτης της Βραβείου Μητέρα Τερέζα, είπε ότι πιστεύει ότι η κοινή επιδρομή του FBI και του IRS πηγάζει από ψευδείς ισχυρισμούς ενός πρώην γαμπρού του ότι κάνει λαθρεμπόριο όπλων. Σύμφωνα με τον Childers, αυτός ο γαμπρός του έχει κλέψει χιλιάδες δολάρια από την μη κερδοσκοπική του εταιρία Άγγελοι της Ανατολικής Αφρικής.

«Αυτός ο τύπος είναι μπλεγμένος σε πολλά προβλήματα, ώστε αυτό που κάνει είναι να λέει στο FBI ότι κάνω λαθρεμπόριο όπλα και ότι καταχρώμαι κονδύλια», δήλωσε ο Childers. «Κατ' αρχάς, είναι όλα ψέματα και λέω στον καθένα ότι δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε».

Δεν έχω τίποτα να κρύψω, εννοώ, να κάνω λαθρεμπόριο όπλων; Ελάτε τώρα» συνέχισε. «Τι όπλα θα πάω να περάσω λαθραία εδώ για πόλεμο; Ένα τουφέκι για ελάφια; Αυτό είναι ηλίθιο».

Ένας από τους εθελοντές της φιλανθρωπικής οργάνωσης πρόσθεσε ότι τα μόνα άτομα που οι ομοσπονδιακοί πληγώνουν είναι τα παιδιά .
«Πληγώνουν τα παιδιά. Αυτά τα πράγματα στέλνονται από όλο τον κόσμο και μέσα από την καρδιά των ανθρώπων και έρχονται και φέρονται λες και είναι σκουπίδια»,  λέει ο Kim Growden στο WJAC - TV. «Όταν κάνεις το έργο του Θεού θα πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να ξεκινήσεις από την αρχή. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Δεν είναι για μένα ή για μας, είναι για τα παιδιά».

Η ιστορία της ζωής του Childers ήταν το θέμα της ταινίας του 2011 "Machine Gun Preacher", η οποία σύμφωνα με το IMBD είναι η απίστευτη αληθινή η ιστορία ενός «πρώην σκληρού τύπου, μηχανόβιου και διακινητή ναρκωτικών που βρήκε το Θεό και έγινε ένας σταυροφόρος για εκατοντάδες παιδιά στο Σουδάν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: