Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μέσα από τις κάμερες ψάχνουν τους δράστες για τον εμπρησμό των διοδίων στον Ωρωπό~Συνελήφθησαν ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Ωροπού για τα χθεσινά επεισόδια στην Μαλακάσα.

Στη σύλληψη του δημάρχου Ωρωπίων Γιάννη Οικονομάκου και των δύο αντιδημάρχων Βαγγέλη Λεμπούση και Χρήστου Τσεκρεζή για το χθεσινό εμπρησμό των διοδίων της Μαλακάσας προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες αλλά οι τρεις άνδρες βρίσκονται στην Αστυνομική Διεύθυνση ΒΑ Αττικής στο Μαρούσι, όπου είχαν κληθεί να δώσουν κατάθεση. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αστυνομική Διεύθυνση ΒΑ Αττικής έχουν κληθεί να καταθέσουν και άλλοι αντιδήμαρχοι αλλά και πρόεδροι Συλλόγων της περιοχής που έλαβαν μέρος στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που κατέληξε στον εμπρησμό. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η ΕΛΑΣ θα προχωρήσει στη σύλληψη και αυτών.
Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας άσκησε σήμερα αυτεπάγγελτη δίωξη για τον χθεσινό εμπρησμό, ενώ στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τα βίντεο από τα διόδια, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιθούν οι δράστες.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, με τη σύλληψη των αιρετών του Δήμου Ωρωπίων, αφενός εφαρμόζεται το δόγμα «νόμος και τάξη» και στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης και μάλιστα αυτούς που έχουν στηριχθεί από τη ΝΔ, όπως ο κ. Οικονομάκος και αφετέρου ο δήμαρχος Ωρωπίων «ηρωοποιείται» στην περιοχή.
Την Παρασκευή, ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεσμεύτηκε ότι οι κάτοικοι του Ωρωπού δεν θα πληρώσουν καμία αύξηση. Όπως είπε «η τιμή διοδίων παραμένει γι' αυτούς 2,10 ευρώ, αντί για 3,35 ευρώ που είναι η νέα τιμή Αφιδνών αυτή τη στιγμή».
Το κράτος στην υπηρεσία των μεγαλοεργολάβων.
Στη σύλληψη του δημάρχου και δύο αντιδημάρχων Ωρωπού προχώρησε η ασφάλεια ,έπειτα από... τον έλεγχο των βίντεο ,με τα χθεσινά επεισόδια στην περιοχή της Μαλακάσας.
Άντε παιδιά.Ώρα να συλλάβουμε και αυτούς που δεν τήρησαν τους όρους των αρχικών συμβάσεων,τους εργολάβους και εισέπρατταν τα διόδια εδώ και χρόνια χωρίς να έχουν φτιάξει ούτε έναν πόντο δρόμου.
http://www.aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

Orys Fantakis είπε...

Να μην ξεχασετε αυτους που στις δυσκολες στιγμες στεκονται στο πλαι του Ελληνικου λαου με οποιο κοστος και αν ειναι αυτο . Οποιαδηποτε αντισταση στο κατοχικο καθεστως που υπαρχει αυτη την στιγμη στην χωρα μας ειναι λαοσεβαστη και θα ανταμειφθει οταν με το καλο ελευθερωθουμε . Ως ποτε εμεις οι πολλοι θα ταιζουμε τους λιγους που με τα δικα μας λεφτα μας κουνιουνται?
Ουτε ενα ευρω σε αυτους και τις εταιρειες τους .