Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Κίεβο: Η διαδηλώτρια που την... "πέθαναν" τα δυτικά ΜΜΕ είναι ζωντανή!


Σε μία ακόμα τρανή "απογύμνωση" της προπαγάνδας των δυτικών και εγχώριων συστημικών ΜΜΕ, εξελίχθηκε η υπόθεση με την Ουκρανή νοσοκόμα-διαδηλώτρια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα "αγνώστου" στις χθεσινές συγκρούσεις στο Κίεβο. 
Η νεαρή νοσοκόμα είναι τελικά ζωντανή και βρίσκεται στο νοσοκομείο σύμφωνα με νέα, δική της ανάρτηση στο twitter!
 Λίγο μετά το σοβαρό τραυματισμό της από σφαίρα, στο φλεγόμενο Κίεβο, έγραψε στο Twitter «Πεθαίνω!» και χωρίς ποτέ να εξακριβωθεί αντικειμενικά ότι όντως... η κοπέλα πέθανε, τα δυτικά ΜΜΕ έσπευσαν αμέσως να διογκώσουν και να εκμεταλλευτούν την "είδηση" επιχειρώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη κατά της κυβέρνησης Γιανούκοβιτς.
Στη συνέχεια δημιουργήθηκε επίτηδες σύγχυση για την κατάσταση της υγείας της και κυκλοφόρησαν ψεύτικες πληροφορίες ότι ήταν νεκρή, κάτι που η ίδια, φυσικά, τώρα διαψεύδει!
 «Είμαι ζωντανή! Ευχαριστώ όλους όσοι με υποστήριξαν και προσευχήθηκαν για μένα! Είμαι ακόμη στο νοσοκομείο και είμαι σε σταθερή κατάσταση!» έγραψε η 21 ετών Olesya Zhukovskaya. 
Η νοσοκόμα δέχθηκε σφαίρα στον αυχένα και πρόλαβε να ανεβάσει στο twitter μια τελευταία λέξη πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση: «Πεθαίνω!» έγραψε και αυτό το μήνυμα έγινε «ανάρπαστο» σε social media και διεθνή ΜΜΕ, ενώ δημοσιοποιήθηκε και φωτογραφίας της στην οποία εικονίζεται γεμάτη αίματα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: