Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Δράστης παραδόθηκε μόνος του.Το θάρρος του Καραμολέγκου τον έσωσε: Ο απίστευτος διάλογος του επιχειρηματία με τον δράστη και τον φρουρό.

Με απίστευτη ψυχραιμία ο επιχειρηματίας Μανόλης Καραμολέγκος κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα που τον κρατούσε να παραδοθεί στις αρχές. Όλα ξεκίνησαν όταν οι συνεργοί του απαγωγέα που παραδόθηκε τον άφησαν να φρουρεί τον επιχειρηματία. Τότε εκείνος έπιασε την κουβέντα μαζί του και τον έπεισε ότι οι συνεργοί του τον εγκατέλειψαν κι ότι η αστυνομία ήδη βρίσκεται στα ίχνη τους.
Με αυτό τον τρόπο κατάφερε αρχικά να τον πείσει να του παραδώσει την γεμιστήρα από το όπλο του κι αμέσως μετά να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα.
Όταν έφτασαν στο Α.Τ. Κερατέας ο φρουρός είδε τον κόκορα από το όπλο του απαγωγέα να εξέχει και πίστεψε ότι θα δεχθεί επίθεση. Τότε τον καθησύχασε ο Μανόλης Καραμολέγκος και ακολούθησε όπως αποκάλυψε ο ALPHA ο εξής απίστευτος διάλογος:
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Καλησπέρα. Άκουσες κάτι για μια απαγωγή;
ΦΡΟΥΡΟΣ: Κάτι άκουσα.
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ: Εγώ είμαι. Αυτός πίσω μου είναι ο δράστης (και κλείνει το μάτι στον φρουρό). Καμιά φορά οι άνθρωποι κάνουν και λάθη.
http://www.koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: