Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Κινδυνεύουμε ἀπό τούς «ναζί» ἤ ἀπό τούς …ἀντιναζί;

“Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος” αναφέρει έγγραφο

 ντοκουμέντο που διέρρευσε από την Λέσχη Bilderberg

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΝΑΖΙ»;;;
Μοναδικὸ ἄρθρο ἀπὸ τὸν ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ.
Γιατὶ τελικὰ μόνο ἀπὸ τοὺς ναζὶ δὲν κινδυνεύουμε.
Ἀλλὰ τὸ σύστημα μᾶς θέλει νὰ ζοῦμε τὸν μύθο μας, ὁ ὁποῖος ἔχει καὶ τὸν κακὸ δράκο, ποὺ ἐννοεῖται εἶναι αὐτός ποὺ δὲν βολεύει.
Κινδυνεύουμε από τους «ναζί»;
ΚΟ : Εάν κάποιος φανταστικός ταξιδιώτης, από το παρελθόν ή το μέλλον, χρησιμοποιούσε μια μηχανή του χρόνου και προσγειωνόταν στην Ελλάδα του Μνημονίου, θα νόμιζε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο με τους «ναζί». Θα θεωρούσε σίγουρο ότι είτε πρόκειται να μας καταλάβουν, είτε ότι ήδη μας έχουν καταλάβει οι «ναζί».
Κινδυνεύουμε ἀπό τούς «ναζί» ἤ ἀπό τούς ...ἀντιναζί;;;
Από τα αγωνιώδη και «δραματικά» ρεπορτάζ μεγαλο-δημοσιογράφων, τηλε-ανθρώπων και λοιπών «διαμορφωτών γνώμης», τα ανάλογου ύφους διαγγέλματα ημεδαπών και αλλοδαπών αρχόντων και λοιπών μανδαρίνων της «πολιτικής ζωής του τόπου» και τα τσιτάτα «γνωστών» καλλιτεχνών και πάσης φύσεως «διασκεδαστών» του αστραφτερού κόσμου της show biz, μέχρι τα αγριεμένα συνθήματα «αντιφασιστών» σε φέιγ βολάν και τοίχους και τις «πύρινες» ανακοινώσεις κομμάτων, αποκομμάτων, γκρουπούσκουλων και λοιπών ησύχως διαβιούντων «τρομοκρατικών οργανώσεων», όλοι εν χορώ, καλούν τον «λαό» να «τσακίσει τους ναζί».
Κινδυνεύουμε ἀπό τούς «ναζί» ἤ ἀπό τούς ...ἀντιναζί;;;
Ανεργία, απολύσεις, λουκέτα, μισθοί και συντάξεις πείνας, εργασιακός μεσαίωνας, βίαιη υπερφορολόγηση, εξαθλίωση, φτώχεια, εθνική κατήφεια, αυτοκτονίες, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στον «κίνδυνο των ναζί». 
Παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας, γενικό ξεπούλημα της χώρας, εθνική ταπείνωση, ΦΕΚ από το Βερολίνο, η μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη…, αλλά μην ξεχνιόμαστε, το θέμα μας είναι οι «ναζί». 

Με μικρές δόσεις μιζοθεραπείας – Λιαποθεραπείας, η ουσία είναι ότι τίποτα, μα τίποτα δεν πρέπει να αποσπά την προσοχή του λαού από το «κυνήγι των ναζί». 
Δεν υπάρχει πιο «ιερός σκοπός», πιο ύψιστος στόχος, από το «τσάκισμα των ναζί». 
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να «εμπνεύσει», να εξιτάρει και να ενώσει δυνάμεις, πολλές φορές τόσο ετερόκλητες, παρά η «νίκη κατά των ναζί».
η συνεχεια εδώ http://filonoi.gr/2014/01/11/f-kindyndeyoyme-apo-toys-nazi-h-apo-toys-antinazi-b/

Δεν υπάρχουν σχόλια: