Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ρεζιλίκια μέσα στη Ελληνικό κοινοβούλιο..από αλβανοσκοπιανό βουλευτή.. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν αντέδρασε κανένας παρά μόνο η μεταφράστρια που «τραύλισε» λόγω αμηχανίας στις αναφορές του Σκοπιανού βουλευτή.

Αλβανός εθνικά βουλευτής της FYROM μιλάει μέσα στην ελληνική βουλή και μπροστά στα μούτρα του Υπεξ και Αντιπροέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου, αποκαλεί δυό φορές την ΠΓΔΜ "Δημοκρατία της Μακεδονίας". 
Ο Βενιζέλος το καταπίνει και το €μετικό ΒΗΜΑ (πόσο πατσαβουροφυλλάδα έχει γίνει πιά αυτός ο βόθρος;), το παρουσιάζει ως "Παρ’ ολίγον διπλωματικό επεισόδιο με Βενιζέλο και σκοπιανό εκπρόσωπο".
Πόσο σκουλήκι μπορεί να γίνει ένας δημοσιογράφος; Έσπασε το μαλακόμετρο ο αρθρογράφος, στην προσπάθειά του να απαλύνει τις εκτυπώσεις.
Όχι και τόσο ξεφτίλας ρε φίλε, για ένα γαμημένο μεροκάματα. Χέσ΄το. Αν είναι να σε απολύσουν γιατί δεν κάλυψες τον Μπένι, γάμα τα. Φύγε και δούλεψε σερβιτόρος. Αν ασκείς με τόσο εμετικό τρόπο το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, θα σηκωθούν από τον τάφο τους οι δάσκαλοι της δημοσιογραφίας και θα σε πετάξουν στα κοράκια να φάνε το λέσι σου. Μα τόσο ξεφτίλας!!!!! Τόσο; Βρε σε ρωτάω: τόσο;
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=561355
Το εξαιρετικό σχόλιο είναι από το taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: