Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ VIDEO - Ο Μιχάλης Λιάπης «πνίγει τον πόνο του» με εκλεκτή συντροφιά σε σουίτα του «Sheraton» στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης, καθόλου δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το σάλο που προκλήθηκε όταν πιάστηκε να κινείται με ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες!
Μάλιστα όπως όλα....δείχνουν θα επιστρέψει ανανεωμένος και με εξωτικό μαύρισμα για την εκδίκαση της υπόθεσής του στις 30 Δεκεμβρίου από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, όπου περνάει τις διακοπές του με εκλεκτή συντροφιά!
Το πεντάστερο ξενοδοχείο "Sheraton Imperial" που επέλεξε άλλωστε, διαθέτει πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες όπως μασάζ, τζακούζι και μία τεράστια πισίνα... για να "πνίξει τον πόνο του"!
Ο πρώην υπουργός είχε επίσης να διαλέξει ανάμεσα σε ποικιλία από σουίτες!
Το κόστος του ταξιδιού
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας το ΕΘΝΟΣ, για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα έδινε 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 για τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.
Με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι σχεδόν όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.

Το γεύμα σε ετσιατόριο με ωραία συντροφιά
Ο "συνταξιούχος" όπως δηλώνει Μιχάλης Λιάπης, άφησε πίσω στην Αθήνα τα προβλήματα! Στην Κουάλα Λουμπούρ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της εφημερίδας Real News, γευμάτισε μαζί με τη συνοδό του σε εστιατόριο και δοκίμασε τις τοπικές σπεσιαλιτέ!
Όταν μάλιστα δημοσιογράφος του MEGA επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του στο ξενοδοχείο που μένει, η κοπέλα που απάντησε στο τηλέφωνο του δωματίου του, είπε πως ο Μιχάλης Λιάπης είναι στο ντουζ... ενώ η απάντηση της ρεσεψιόν ήταν πως ο κ. Λιάπης ζήτησε να μην τον ενοχλησει κανείς γιατί είναι αργά..
http://www.oparlapipas.com
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: