Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Άλλοι κρυώνουν και πεινάνε και άλλοι σκέφτονται τις λιμουζίνες και το κόρτωμα!

Αναβλήθηκε η ψήφιση νόμου για περιορισμό της χρήσης λιμουζινών από κρατικούς αξιωματούχους, λόγω... πιέσεων για να βολευτούν κι άλλοι!

13.12.2013
Καμία αίσθηση για το μέγεθος και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον τόπο μας δεν έχουν κάποιοι πολιτικοί, αφού τις τελευταίες μέρες επιδίδονται σ' έναν εξοργιστικό «πόλεμο» για τη χρήση των λιμουζινών.
Ακόμη και χθες πριν τη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, προστέθηκαν στον κατάλογο των δικαιούχων λιμουζίνας καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου τρεις αξιωματούχοι μετά από υποδείξεις του Προεδρικού και του Ανωτάτου Δικαστηρίου.
Κάποιοι βουλευτές αντέδρασαν έντονα , καταγγέλλοντας ότι με την αναβολή, αποσκοπείται η περαιτέρω διεύρυνση του καταλόγου, την στιγμή που ο περιορισμός της χρήσης λιμουζινών, συζητείται εδώ και ένα χρόνο.
Στον κατάλογο των δικαιούχων λιμουζίνας συμπεριλήφθηκαν χθες, ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, η αρχιπρωτοκολλητής του Ανωτάτου Δικαστηρίου και ο γενικός διευθυντής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (πρώην γραφείο Προγραμματισμού). Στη Βουλή έφτασε χθες και επιστολή του προϊσταμένου της ΚΥΠ, Ανδρέα Πενταρά, ο οποίος ζητά και αυτός με τη σειρά του λιμουζίνα.
Και όλα αυτά, συμβαίνουν ταυτόχρονα με την ανέχεια στην οποία βρέθηκαν, εξαναγκασμένοι, χιλιάδες συμπολίτες μας, θύματα της οικονομικής κρίσης, αλλά απ' ότι φαίνεται και της απληστίας, καθώς και της κακοδιαχείρισης των δημόσιων οικονομικών, από τους πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: