Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

Ο Ντέϊβ Διονύση, πρώην στρατιωτικός Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και ιδιωτικό στέλεχος, είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος «Δίδαξε Ειρήνη», μία οργάνωση που δουλεύει για την μόρφωση και ενημέρωση των ανθρώπων στις ΗΠΑ και το κόσμο, σχετικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝWO) και συγκεκριμένα τους κινδύνους που απειλούν τον πλανήτη απ’αυτό το μυστικό καρτέλ. 
Ο Ντέϊβ κάθισε με τον Ντέϊβ Γκάχαρι να συζητήσουν για την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη Μασονία, και την σημασία της 9/11, την οργάνωση της ελίτ, και το πρώτο του βιβλίο από μία σειρά πέντε βιβλίων, Vigilant Christian I:The New World Order, στην παρακάτω ενημερωτική συνέντευξη:
Ο Ντέϊβ Γκάχαρι, πρώην ναυτικός σε υποβρύχια των ΗΠΑ, είναι ο ‘οικοδεσπότης’ της σειράς «Underground Interview’ για την americafreepress.net
Δυναστικές Τραπεζικές Οικογένειες Κυβερνούν τον Κόσμο
Πρώην εμπιστευτικός λέει πως το παγκόσμιο δίκτυο των μυστικών οργανώσεων και εταιριών είναι τα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Απο τον Ντέϊβ Γκάχαρι.
Ο Ντέϊβ Τζ. Διονύσι, πρόεδρος του ιδρύματος «Δίδαξε Ειρήνη», ψάχνει μερικούς καλούς αμερικανούς, περίπου 30 εκατομμύρια, για να τους ενημερώσει. ‘Οπως ο κος. Διονύση εξήγησε, σε μία αποκλειστική συνέντευξη του με την εφημερίδα, «είμαστε ένα γκρούπ ανθρώπων, που δουλεύει για την ενημέρωση και μόρφωση των ανθρώπων στις ΗΠΑ και το κόσμο, σχετικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝWO) και συγκεκριμένα τους κινδύνους που απειλούν τον πλανήτη απ’αυτό το μυστικό καρτέλ.

Όταν ρωτήθηκε να δώσει έναν ορισμό στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, εκπόνησε:
«Έχει πολλά ονόματα», είπε αρχικά. «Βασικά είναι ένα μυστικό καρτέλ που ακολουθεί ένα θρησκευτικό πρότυπο και διάταξη. Ένα ισχυρότατο τραπεζικό καρτέλ υπάρχει και ...υπήρξε πριν την δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό που έχει καταφέρει να κάνει, μέσα απ’την δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), και μεταγενέστερα τραπεζικά ιδρύματα, την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Bank for International Settlement), τηνΠαγκόσμια Τράπεζα (World Bank), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF), είναι το να καταφέρουν να κρύψουν την ύπαρξη τους πάρα πολύ καλά. Και λόγου των υψηλών θέσεων που είχα μέσα στον χρηματο-οικονομικό κόσμο, και επειδή υπηρέτησα ως αξιωματικός πληροφορίας, μαζί με την εμπειρία δουλεύοντας σε πολλές χώρες τα τελευταία 20 χρόνια, μπορούσα να δώ άμεσα, και συγκεκριμένα με το να ακολουθήσω τα λεφτά, το ότι αυτό το καρτέλ όντως υπάρχει κι ενορχηστρώνει σχέδια και γεγονότα που θα οδηγήσουν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.»

Η AFP ρώτησε αν η Νέα Ταξη Πραγμάτων αποτελείται κυρίως απο Εβραίους.

«Οχι,» είπε, «κι ένα που επιδιώκει αυτό το καρτέλ, είναι το να χωρίσει τους ανθρώπους και θέλει, χρησιμοποιώντας τις θρησκείες, να βάλει το κόσμο σε συνεχή διαμάχη. Και πραγματικά προσπαθούν πολύ να παρουσιάζονται συχνά ως άνθρωποι του Θεού, είτε είναι Εβραίοι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, ή κάτι άλλο, αφού το βλέπουν ως ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο για να εκτρέπουν τη προσοχή του κόσμου απ’το γεγονός του ότι έχουν ένα δικό τους σύστημα πίστης και θρησκείας, που έχουν καλά κρυμμένο και διατηρούν μέσα από τις διάφορες μυστικές τους αδελφότητες. Όλες οι αδελφότητες μοιράζονται κάτι όμοιο – είναι όλες γνωστές ως οι μυστικές αδελφότητες, «Η Αδελφότητα του Όφις» ή «Η Αδελφότητα του Θανάτου.» 

Ο Διονύση δίνει ξεκάθαρες αποδείξεις στο πρώτο βιβλίο του, πως «Η Μασονία (Ο Τεκτονισμός), είναι μία απ΄τις μεγαλύτερες οργανώσεις που βοηθάει στο να διατηρηθεί αυτό το θρησκευτικό σύστημα, μυστικό. Ώστε να καταλάβει ο κόσμος πως το πρόβλημα δεν είναι η Αμερικανική Κυβέρνηση, το πρόβλημα δεν είναι η πολιτική του Ισραήλ, ούτε τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά το πρόβλημα είναι κάτι πολύ πιο ισχυρό και μεγάλο, που χρησιμοποιεί αυτές τις διαφορετικές πλευρές για την υλοποίηση των σχεδίων τους.»

Η AFP ρώτησε αν υπήρχαν κάποια ονόματα που θα μπορούσε ν’αναφέρει που είναι μέλη αυτού του καρτέλ

«Ναι, για τον λόγο του αληθές...Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπαίνει σε πολλές λεπτομέρειες πάνω σ’αυτό το θέμα» , απαντάει, «Οπότε, δεν κοιτάς μόνο στις δυναστικές οικογένειες τραπεζικών και τραπεζών, αλλά το βιβλίο εξηγεί ποιες είναι αυτές οι οικογένειες».

«Είναι μια πολύ σφιχτά ελεγχόμενη ιεραρχία και υπάρχουν γόνοι-οικογένειες που είναι πιο σημαντικές απ’άλλες», εξηγεί, «Αστορ, Μπάντι, Κόλλινς, ΝτουΠόντ, Φρήμαν, Γκόλντσμιθ, Κέννεντυ, η οικογένεια Λή στην Κίνα, Μόνταγκιου, Ωνάση, Πίξλεϋ, Ρέϊνολντς, Ρόκεφελερ, Ρόθτσαϊλντ, Ράσσελ, Γουόρμπεργκ, Γουίλκινς και Βαν Ντεν. Αυτές είναι οι οικογένειες κορυφή...που είναι συνδεδεμένες άμεσα με το τραπεζικό καρτέλ, και τις μυστικές παραστρατιωτικές επιχειρήσεις, και πολλά απ’ όσα συμβαίνουν.»

«Ενώ υπάρχουν 13 οικογένειες στην κορυφή, έχουν από κάτω τους κάτι σαν ένα κονγκρέσο. Αυτοί οι 300 ...διοικούν πάνω απο χίλιες μυστικές αδελφότητες και εταιρείες για την ώθηση του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όλα καλύπτονται λεπτομερώς στο βιβλίο στο κεφάλαιο «Το Μυστικό Σχέδιο». Οπότε, ναι, γνωρίζουμε ποιοι είναι, και κάποιες απ’αυτές τις οργανώσεις κλειδιά και άτομα κλειδιά μέσα σ’αυτές, όπως οι Μπίλτερμπεργκ, η Τριμερής Επιτροπή, ΤοΣυμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, γράφονται στο παράρτημα του βιβλίου. Αναφέρονται συγκεκριμένα και τα άτομα με ονόματα καθώς και οι αρμοδιότητες τους.»

Η AFP ρώτησε πόσο χρόνο θα χρειαζόταν ένας απλός άνθρωπος για να τα καταλάβει όλα αυτά.

Ο Διονύση εξήγησε, πως οι αναγνώστες του είπαν , «Αυτό είναι ένα βιβλίο που μπορεί να σου δώσει σε λίγες ώρες ανάγνωσης, πληροφορίες που αλλιώς θα σου έπαιρναν πάρα πολλά χρόνια να καταλάβεις.»

H AFP ρώτησε πως επέλεξε τον τίτλο του βιβλίου.

«Έγραψα τα πρώτα πέντε βιβλία προσπαθώντας να μιλήσω σ’ένα ευρύ κοινό και ένα κοινό που θα συμπεριλαμβάνει περίπου 100 εκατομμύρια απ’τα 300 εκατομμύρια ανθρώπων στις ΗΠΑ που αποκαλούν τους εαυτούς τους Χριστιανούς. Όλοι οι Χριστιανοί θεωρούν πως είναι σ’ επαγρύπνηση και ειρηνοποιοί καθώς και πως δεν ξεγελιούνται από ψέματα που ανατρέπουν την κατανόηση τους για τον Χριστό. Δε ρίχνεις απλά βόμβες...και λες πως είναι οκ να σκοτώνονται παιδιά και ανήλικες ως μέρος κάποιας....πολιτικής δήλωσης.»

Ο Διονύση κατέληξε στην σημαντικότητα εφημερίδων όπως την American Free Press, λέγοντας πως εφημερίδες σαν αυτή είναι όλο και πιο σπάνιες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: