Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Επειδή η εικόνα είναι πάντα ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας για κάθε γεγονός, η σύγκριση των δύο συγκεντρώσεων Χρυσής Αυγής και Σύριζα στον ίδιο χώρο είναι το καλύτερο επιχείρημα για όσους μιλάνε για την απήχηση του Λαϊκού Συνδέσμου στην ελληνική κοινωνία σε σύγκριση με τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.
Αρκεί μόνο η παράθεση των παρακάτω φωτογραφιών για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος πόσο μεγαλύτερη αποδοχή έχει η Χρυσή Αυγή στην ελληνική κοινωνία από το κόμμα που εμφανίζουν αυτήν την περίοδο ως πρώτη δύναμη οι... δημοκλόποι!


Οι εν λόγω φωτογραφίες προέρχονται από χθεσινή εκδήλωση του Σύριζα στην αίθουσα Δημαρχείου στην Κατούνα Ξηρομέρου, όπου οι Συριζαίοι... λαοπρόβλητοι βουλευτές Βαρεμένος και Τριανταφύλλου μάζεψαν με το ζόρι 10 άτομα (μετρημένα)! Από την άλλη, σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει η Χρυσή Αυγή το καλοκαίρι στον ίδιο ακριβώς χώρο οι συγκεντρωμένοι πλημμύρισαν την αίθουσα, ενώ ήταν αρκετοί όρθιοι απέξω. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Σύριζα - Κατούνα Ξηρομέρου (26/11)

Χρυσή Αυγή - Κατούνα Ξηρομέρου (27/07)
Το ερχόμενο Σάββατο στην μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις, θα γίνουν και οι ανάλογες συγκρίσεις...  
Διαβάστε περισσότερα: xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: