Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο δραστών.

Δημήτριο Βαρβαρέσος.Αναζητείται
Θεμιστοκλής Δήμου 
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο δραστών,ηλικίας 28 και 23 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι διέπραξαν το τελευταίο 7μηνο έντεκα ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών, στην Αττική. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος συνελήφθη την 28-06-2013 στο Χαλάνδρι Αττικής, ενώ ο 23χρονος αναζητείται.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :
Α) ΔΗΜΟΥ Θεμιστοκλή του Νικολάου και της Σταυρούλας, γεν. 29-7-1985 στο Μαρούσι.
Β) ΒΑΡΒΑΡΕΣΟ Δημήτριο του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεν.5/3/1990 στην Πάτρα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου και των οικιών που μίσθωναν-χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετα καθώς και προς διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Να θυμίσουμε ότι στις 3.21 τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου 2013 δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορούσαν μαύρα ρούχα και λευκά κράνη, ανέβηκαν ανάποδα την οδό Σαχτούρη στη Πάτρα, επί της οποίας βρίσκεται το κλαμπ Bijoux. 
Ο συνεπιβάτης της μηχανής ξεκίνησε να πυροβολεί με ένα αυτόματο υποπολυβόλο και ένα πιστόλι, επανειλημμένα έναν 35χρονο και στη συνέχεια έναν 32χρονο που βρίσκοντο έξω από το κατάστημα, ενώ ο τρίτος της παρέας προλαβαίνει να κρυφτεί, γλιτώνοντας την απλά με έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Και οι δύο πέφτουν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο και οι δύο δράστες εξαφανίζονται στα γύρω στενά. Άμεσα όσοι ήταν μέσα στο μαγαζί, πετάγονται έξω και βλέπουν τους δύο νεαρούς να ψυχορραγούν. Ενημερώνουν της ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρα τους μεταφέρουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Ο Βασίλης Σινούρης έχει ήδη καταλήξει, ενώ μερικές ώρες αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή και ο Κώστας Φράγκος παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή. Μόλις τέσσερις μέρες μετά ακολούθησε η μαφιόζικη εκτέλεση του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα, ο οποίος γαζώθηκε με σφαίρες το μέρα-μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Πάτρας μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, ακόμη και μικρών παιδιών!

http://www.zoomblog.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: