Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ

Έφτασαν και εκεί κάποια ανδρείκελα από την αυλή του Σαμαρά. 
Λες και τον πήρε ο πόνος τον Τσολάκογλου να λύσει και να συμβάλει στα προβλήματα των πολιτών που τους αφήνει και ξεψυχάνε στα ράντζα και πεθαίνουν έξω από τις Εντατικές Μονάδες Θεραπείας. 
Άρχισαν λοιπόν προεξάρχοντος του γιδοβοσκού από την Αρκαδία, Λυκουρέντζου, που δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα στον τομέα της υγείας, να διαδίδουν ότι το άρρωστο παιδάκι από την Πάτρα θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για το Αννόβερο μήπως και βρει την γιατρειά του.  
Όμως το ενημερωμένο patrastimes, αποκαθιστά την αλήθεια:  
"Με ειδικό αεροσκάφος που διαθέτει μονάδα υποστήριξής του και όχι με το πρωθυπουργικό θα μεταφερθεί σε ειδική και εξειδικευμένη μονάδα νοσηλείας στο International Neuroscience Institute στο Αννόβερο της Γερμανίας, προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέβαση στο κεφάλι ο μαθητής του 11ου Γυμνασίου Πατρών.
Το ταξίδι προς την ελπίδα για τον μικρό μαθητή και την οικογένειά του θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο και σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν στους οικείους του παράγοντες του Υπουργείου Υγείας, το σύνολο σχεδόν των εξόδων θα καλυφθεί από την πολιτεία", διαβάζουμε και αυτή είναι η αλήθεια.
Σε άλλο καθεστωτικό site ομως που το τελευταίο διάστημα παίζει ύπουλο ρόλο στην ενημέρωση του πολίτη, διαβάζουμε:
 
"Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του δεκαπεντάχρονου Μανώλη, με εντολή μου πραγματοποιήθηκαν από το υπουργείο Υγείας, άμεσα και κατ' εξαίρεση, όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο" δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Η μεταφορά του δεκαπεντάχρονου Μανώλη απαιτεί ειδικές συνθήκες αποσυμπίεσης κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Για τον λόγο αυτόν έχει "προσφερθεί" για την περίπτωσή του το κυβερνητικό αεροσκάφος, μετά από επικοινωνία του υπουργού Υγείας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά΅".

Κάνουν σπέκουλα και είναι ξετσίπωτοι και πολιτικά ελεεινοί. 

Τίποτα άλλο για άφιλους και δοσίλογους που παλεύουν να μαλακώσουν το λαό με τέτοια ντροπιαστικά ψέμματα και αλητείες.
Και κάτι ακόμα. 

Λύθηκε μετά την γενική κατακραυγή από όσα μαθαίνουμε και το πρόβλημα με την Εθνική που είχε μπλοκάρει τον ερανικό λογαριασμό. 
Τα τσιράκια των τραπεζιτών δεν τόλμησαν να κάνουν το ίδιο τραγτικό λάθος του 2001. 
Όταν έστειλαν στον τάφο τον άγγελο Παναγιώτη Βασιλλέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: