Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Μετά από πολυήμερη έρευνα του ιστολογιου για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή παραθέτουμε δημόσια την έρευνα μας και την τρίβουμε στην μούρη του σάπιου κατεστημένου και όλων των ελληνοεβραικων και μασονικών και πουστοφερνιδων καθαρμάτων. 
Αυτή είναι λοιπόν η γενιά του πολυτεχνείου των ψευδοεπαναστατων του κωλου και των άκαπνων, και η γενιά αυτή είναι οι σημερινοί προδότες οι οποίοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και την διέλυσαν.
Το εβραϊκό κατεστημένο έχει καταδικάσει τον Ντερτιλή για φόνο ενός 20 χρονου με βάση την ομολογία του τότε οδηγού του Ντερτιλή.Ξεκινώντας, παραθέτουμε δύο αποσπάσματα άρθρων που γράφτηκαν για τη δίκη του Νικολάου Ντερτιλή και την κατηγορία που του απαγγέλθηκε σχετικά με την φυσική αυτουργία της δολοφονίας του άτυχου εικοσάχρονου. Μόνο που οι τάχα δήθεν "έγκριτες" εφημερίδες του κατεστημένου δε συμφωνούν μεταξύ τους για το όνομα του νεκρού. (!!!)  
Στη μεν Καθημερινή, σε άρθρο (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100044_27/07/2008_279222) του Τάσου Τέλλογλου που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2008, αναφέρεται ως νεκρός ο Μιχάλης Μυρογιάννης, στη δε Ελευθεροτυπία, σε άρθρο της 28ης Ιανουαρίου 2006 (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2006,id=35418944) του Θάνου Λαμπρόπουλου, ο νεκρός κατονομάζεται ως Διομήδης Κομνηνός. 
Θαυμάστε ερευνητική αξιοπιστία του ελληνικου(??) τύπου... τον οποίον βλακωδώς καθημερινά εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας.. 
Και στεκόμαστε ειδικά στην υπόθεση Ντερτιλή γιατί πιστεύουμε ότι είναι χαρακτηριστικό δείγμα της λασπολογίας και της εξαπάτησης που το ελληνοεβραικό κατεστημένο προώθησε 35 χρόνια τώρα με το παραμύθι της κακιάς αμερικανοκίνητης χούντας όταν αυτοί οι ίδιοι είναι οι πραγματικά αμερικανοκίνητοι και εβραιοκίνητοι και ...πισωκίνητοι πουστοφέρνηδες καραπροδοταραίοι. 

Αυτή η ομολογία του οδηγού ήταν και η αιτία να ξεψειρίσουμε την υπόθεση αυτή με όσα στοιχεία μπορέσαμε και βρήκαμε. Διότι δεν ήταν δυνατόν και ούτε τυχαίο όσοι ήταν μάχιμοι σε πολέμους του Β’ΠΠ και ο Ντερτιλής μάχιμος στην Κύπρο ο οποίος πέταξε στην θάλασσα τους Τούρκους
και ο οποίος απέρριψε την μαρτυρία ως ψευδή μαρτυρία του εν λόγω μαρτυρά, δεν είναι δυνατόν οι μάχιμοι Ντερτιλήδες να λένε ψέματα ενώ πεθαίνουν και σαπίζουν στις φυλακές με το μέτωπο ψηλά.  
Το εβραιομασονικο σύστημα προσπάθησε να του αποσπάσει δήλωση μετάνοιας και μόνο τότε θα απελευθερώνονταν ώστε το σύστημα να βγει και από πάνω ως πεντακάθαρο και οι μετανοούντες να γίνουν ο περίγελως. 
Αυτοί οι ΑΝΔΡΕΣ όμως δεν τους έκαναν την χάρη αυτή και πέθαναν και σαπίζουν έως σήμερα στις φυλακές.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.
http://mlagananews.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2880.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: