Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Η νέα ταινία της Sirina: "Η Επανάσταση του λαού πάνω στη γυναίκα του Υπουργού!"

Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει το «Η επανάσταση του λαού πάνω στην γυναίκα του Υπουργού», η νέα παραγωγή της Sirina σχετικά με πως παίρνει «εκδίκηση» ο λαός από τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
«Στην εξαθλιωμένη Ελλάδα του 2012 η απογοήτευση είναι το κυρίαρχο συναίσθημα. Με το κίνημα των Αγανακτισμένων να έχει ατονήσει πλήρως, ο λαός ψάχνει να βρει τρόπους να εκτονώσει το θυμό που νιώθει απέναντι στους προδότες πολιτικούς. Ο τρόπος της τιμωρίας που ο καθένας μας ονειρεύεται μπορεί να διαφέρει, αλλά όλοι θέλουμε να είναι παραδειγματική».
Έτσι ξεκινάει το κείμενο (στο επίσημο site της εταιρίας παραγωγής) που προμοτάρει αυτό που, στην ουσία, αποτελεί την πρώτη πολιτικοποιημένη ελληνική ερωτική παραγωγή. Σύμφωνα με το concept, μια παρέα νεαρών αντρών δημιουργούν ένα τρομοκρατικό πυρήνα ονόματι «Κρούση», εισβάλουν στα σπίτια υπουργών, όταν εκείνοι απουσιάζουν, βρίσκουν τις γυναίκες τους, τις φιμώνουν και τους δίνουν ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο. 
Ένα μάθημα που, όπως χαρακτηριστικά λέει το κείμενο «περιλαμβάνει πολύ ξύλο και ακόμα περισσότερο σεξ».Προσθέτοντας πως η «ομάδα» βιντεοσκοπεί τις σεξουαλικές τρομοκρατικές τους ενέργειες και εκβιάζουν τους πολιτικούς ότι θα τις ανεβάσουν στο διαδίκτυο αν δεν «επιστρέψουν αυτά που έχουν κλέψει στα κρατικά ταμεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: