Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βρετανίδα καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκισης επειδή χτύπησε με βέργα μέχρι θανάτου... το επτάχρονο παιδί διότι δεν μπορούσε να μάθει απ'έξω το Κοράνι.


Sara Ege, Yaseen's mother.

Σε 17 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε απο βρετανικό δικαστήριο η μητέρα που χτύπησε με βέργα μέχρι θανάτου...το επτάχρονο παιδί επειδή δεν μπορούσε να μάθει απ'έξω το Κοράνι, ενώ στη συνέχεια έκαψε το κορμάκι του ζωντανό για να μην αποκαλυφθεί το φρικτό έγκλημα.
Και ενώ αρχικά κατόρθωσε να θεωρηθεί ο θάνατος του παιδιού ως δυστύχημα, η νεκροψία ήρθε να ρίξει φως στην αλήθεια. Αποκάλυψε δηλαδή πως η 32χρονη κακοποιούσε το παιδί και πριν το τελευταίο περιστατικό. Έδερνε το παιδί της με σφυρί, με πλάστη, με παντόφλα, με μπουνιές και τον κλείδωνε στο υπόγειο, τον έδενε στην πόρτα και τον ανάγκαζε να κάνει πους απς γιατί έμενε πίσω στις ισλαμικές σπουδές του.
Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, η ίδια είχε δηλώσει σε γιατρό που την παρακολουθούσε ότι ο Σατανάς της είπε να σκοτώσει τον γιο της και πως ένιωθε 100% καλύτερα μετά το θάνατό του.
http://www.nydailynews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: