Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Yποψήφιος της Χρυσής Αυγής απειλεί να κάνει ρινγκ τη Βουλή.¨Εχει άδικο;Δεν νομίζω.

Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε υπερισχύει το ρητό που λέει τα ακραία προβλήματα θέλουν και ακραίες λύσεις.Δεν γίνεται διαφορετικά...
Ο Ηλίας Παναγιώταρος ρίχνει λάδι στη φωτιά και απειλεί ανοιχτά τους βουλευτές ότι θα... πέσει ξύλο σε περίπτωση που αποφασίσουν να ανοίξουν στη Βουλή προς συζήτηση το θέμα για την ονομασία των Σκοπίων.
Ο εμπνευστής της Γαλάζιας Στρατιάς (του συνδέσμου των οπαδών που μετέφερε τον εθνικισμό στα γήπεδα) έχει πάρει σβάρνα τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματός του και απειλεί τους πάντες...
Χαρακτηριστικά χθες το βράδυ ο κ. Παναγιώταρος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στον Φλόισβο είπε ότι σε περίπτωση που ανοίξει στο ελληνικό κοινοβούλιο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «θα τους δείξουμε ως προειδοποίηση το βίντεο του ΑΝΤ1 και εάν δεν το καταλάβουν τότε θα τους εξηγήσουμε».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο εγκρινω και επαυξανω αυτοι μονο απο μπουνιες καταλαβαινουνε γιατι δεν εχουνε φιλοτιμο εχουνε παρει φορα και τα ξεπουλανε ολα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ......ΔΩΣΤΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ 18 ΙΟΥΝΗ........ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1...2...3 ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ