Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Είναι η Αμερική κάτω από την επίθεση μυστικών δυνάμεων-όπλων πάλι; Περισσότεροι ανεμοστρόβιλοι έρχονται είναι στον δρόμο...Δείτε τα βίντεο...

Πολλαπλοί ανεμοστρόβιλοι δημιουργήθηκαν σε όλη την Αλαμπάμα, Κεντάκι, Τενεσί και την Ιντιάνα, την Παρασκευή. 
Η σειρά των βίαιων καταιγίδων παρέμεινε μακριά απο μικρές πόλεις στην Ιντιάνα και  απέκοψε αγροτικές κοινότητες στο Κεντάκι σκοτώνοντας περισσότερους από 30 ανθρώπους,αν και ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά το φως της ημέρας . 
Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε τουλάχιστον 14 στο Κεντάκι, η οποία έστειλε και τις δύο δυνάμεις την εθνοφυλακή και στρατιώτες της κρατικής αστυνομίας μαζί με μια ομάδα διάσωσης σε κομητείες σε μια περιοχή μια ώρα δυτικά του Λέξινγκτον. 
Πολύ μεγάλοι σούπερ  ανεμοστρόβιλοι προσγειώθηκαν στο βόρειο τμήμα της Αλαμπάμα νωρίς το πρωί, καταστρέφοντας σπίτια και μια φυλακή και αφήνοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματισμένα. 
Στο νότιο Τενεσί, ένας άλλος ανεμοστρόβιλος άρπαξε 20 σπίτια από τα θεμέλια τους και βύθισε πολλά  σκάφη, σύμφωνα με αξιωματούχους. Η κλίμακα της καταστροφής και το εύρος των καταιγίδων έκανε μια άμεση εκτίμηση της πλήρους έκτασης τον ζημιών σχεδόν αδύνατη.
Ένα σύστημα καταιγίδων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στις μεσοδυτικές πολιτείες και τις  Νότιες σκότωσε 13 ανθρώπους σε τέσσερις πολιτείες. 
Γιατί τόσοι πολλοί οι ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν  τις ΗΠΑ; 
Ενώ η κύρια εποχή των ανεμοστρόβιλων είναι από την άνοιξη έως τις αρχές του καλοκαιριού.
http://hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: