Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ UFO ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.

Πηγή: CUN Italy (National Ufological Center)
Roberto Pinotti: καθηγητής κοινωνιολογίας, πρώην συνεργάτης ΝΑΤΟ, διευθυντής CUN (Νational Ufological Center), Italy
Alfredo Lissoni: αρχισυντάκτης περιοδικού Giornale dei Misteri, ερευνητής CUN, συγγραφεας.
Δημιουργία - επιμέλεια: ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμων Ζωής).
Η ιστορία ξεκινά κατά το ετήσιο διεθνές συμπόσιο UFO στον Άγιο Μαρίνο, όπου ο Lissoni αναφέρεται στην εντυπωσιακη ανακάλυψη,πηγαίνοντας πίσω στην δεκαετία του 30', στην αποκλεισμένη Ιταλία του Μπενίτο Μουσολίνι. 34 πρωτότυπα έγγραφα φτάνουν στα χέρια του Pinotti το 1999 ο οποίος τα υποβάλει αμέσως σε χημικές εξετάσεις. Το αποτέλεσμα απο την  ανάλυση του χαρτιού και του μελανιού οδήγησαν στην δεκαετία του 30' και επομένως τα χαρτιά κρίθηκαν γνήσια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ο Pinοtti και ο Lissoni δείχνουν τα πρωτότυπα σχέδια του UFO που ανακτήθηκε στο Maderno της Βόρειας Ιταλίας.Η αποστολή των εγγράφων ξεκίνησε ανώνημα απο κάποιον με το κωδικό όνομα Andrew, το Μάρτιο του 1996 στην εφημεριδα LL Resto del Carlino. Τα έγγραφα (φωτοτυπημένα), περιείχαν την πτώση ενός UFO στην πόλη Maderno, στο Lombardy της Βόρειας Ιταλίας. Ο αρχισυντάκτης πιστεύωντας πως επρόκειτο για φάρσα αρνήτε να τα δημοσιευσει. Το ίδιο συμβαίνει 3 χρόνια αργότερα, 1999, όταν ο Andrew αποστέλλει τα ίδια έγγραφα στο περιοδικό La Visita Extraterrestre. Τα πρωτότυπα όμως έγγραφα αποστέλλονται στο Roberto Pinotti. Τον Οκτώβριο του 2000 ο Lissoni δεχέται επιστολή ανώνυμου, που ομολογεί οτι είναι ο αποστολέας των εγγράφων και τα οποία ηρθαν στην κατοχή του εξαιτίας των διασυνδέσεων του με την κυβέρνηση Μουσολίνι. Ποτέ κανείς από την δημοσίευση των εγγράφων δεν διεκδίκησε χρήματα η κατι άλλο.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ: στις 13 Ιουνίου 1933 ένα σκάφος κινείται με μεγάλη ταχύτητα στον ουρανό. Το αντικείμενο είναι ασημί και γυαλιστερό με σειρά απο φωτεινά φινιστρίνια. Κάποια στιγμή για άγνωστο λόγο πέφτει κοντά στην πόλη Maderno της Βόρειας Ιταλίας. Αμέσως ειδοποιείται η Ρώμη  και ο Μουσολίνι, και η υπόθεση παίρνει χαρακτήρα "άκρως απόρρητο". Το αντικείμενο μεταφέρεται σε υπόστεγο στο Sesto Calende στην περιοχή Ticino, υπο την επίβλεψη του στρατηγού Italo Balbo, ενω η O.U.R.A (μυστικη αστυνομια), συλλαμβάνει όλους τους μάρτυρες.
ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ:στην επιστολή αυτή έχει δοθεί η διαταγή στις αρχες να ανακτήσει ένα αντικείμενο άγνωστης προέλευσης και να τεθούν υπο κράτηση όλοι οι μαρτυρες.
                     
                     
Σε έκτακτο μυστικό συμβούλιο ο Μουσολίνι ιδρύει μια μυστική υπηρεσία, την RR/33 (έρευνα-κατασκοπεία/1933), υπο την διεύθυνση του νομπελίστα Marconi, με αποστολή την διεξοδική ανάλυση του ευρήματος.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: υπάρχουν 3 τηλεγραφήματα, ένα για ανάκτηση κοντά στο Μιλάνο, ένα για τις μυστικές υπηρεσίες και ένα για τις εφημερίδες, ώστε να καλύψουν το γεγονός.
                         
            
Παρά την προσπάθεια του Μουσολίνι για συγκάλυψη, η εφημερίδα Chronic Prealpina, κάνει αναφορά για πιθανότητα "Αρειανοί" να έχουν έρθει σε επαφή με την γή. Τρία χρόνια αργότερα η RR/33 ανακοινώνει οτι το αντκείμενο δεν μπορεί να έχει κατασκευαστή από ανθρώπους. Μεσα σε μερικές ώρες ο τύπος όλης της Ιταλίας (L Italiano, Italia, Balilla), μιλούσε για εξωγήινη ζωή.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: σκίτσα της εποχής που αναπαριστούν το αντικείμενο.
            
Στις 22 Σεπτεμβρίου 1938 ενημερώνεται πλήρως ο Αδόλφος Χίτλερ κατά την επίσκεψη του στην Ιταλία, και παραδίδονται στο επιστημονικό επιτελείο του αντίγραφα των φακέλων της RR/33 μαζί με φωτογραφίες και αναλυτικά σχέδια και συμπεράσματα των ερευνών. (ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω Έρευνα Εξωγήινης Νοήμων Ζωής)
 http://www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: