Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Φοβερός Μισέλληνας ο Αντώνης Κανάκης.Καταλάβατε πιάνει τις εξαιρέσεις και πατάει εκεί...

Φυσικά και οι πατέρες της εκκλησίας δεν μιλούν για το  1 % όπου πράγματι είναι στολίδια για τον τόπο μας και τους θέλουν όλοι γιατί ομορφαίνουν την χώρα μας....Μιλάνε για το 99 % που ο καλύτερος εχει σκοτώσει την μανα του..
Ο αλητάμπουρας αυτός, αφού στην αρχή κάνει ρόμπα τον Ελληνόψυχο Δεσπότη Θεσσαλονίκης Άνθιμο Ρούσσα, στην συνέχεια (2:59 του βίντεο) βγάζει όλο το μίσος του εναντίον των Ελλήνων: 
Δηλώνει ανοιχτά ότι εμείς είμαστε οι Βάρβαροι και οι Κάφροι, ενώ οι Λαθρομετανάστες είναι οι ευγενικοί και οι πολιτισμένοι! Τα δύο κοριτσάκια - αραπάκια που εμφανίζονται στο 2:45 του βίντεο, είναι οι αδελφούλες της κομμώτριας από την Σιέρρα Λεόνε, Καντίντζας Σάνκο, που συνόδεψε τον Αλέξη Τσίπρα στην Δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου, τον Ιούλιο του 2008. Ως γνωστόν, η Καντίντζα Σάνκο είναι ιεραπόστολος των Αμερικανών Μορμόνων, πράγμα που ισχύει και για τις αδερφές της. Όλη η οικογένεια Σάνκο είναι δραστήρια στελέχη Αντιρατσιστικών Οργανώσεων. 
 Άλλη μιά απόδειξη πως όλη αυτή η επιχείρηση εξαφανίσεως των Ελλήνων με το πρόσχημα του Αντιρατσισμού, κατευθύνεται από την Ανθελληνική Αίρεση του Ιουδαϊσμού που ονομάζεται Χριστιανισμός...

http://elnewsgr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: