Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" - Γελάει ο κόσμος με τις δημοσκοπήσεις που προσπαθούν να διασώσουν το ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα..(Βίντεο)

Και η συγκεκριμένη εταιρεία δίνει στην Χρυσή Αυγή ποσοστό εισόδου στην Βουλή, με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να είναι περίπου ανάλογα των άλλων δημοσκοπήσεων.
Α ρε ηλίθιε Έλληνα μυαλό δεν βάζεις...
Ψήφισε ΝΔ η νεοταξική και ανθελληνική Δημοκραιτκή αριστερά η άλλο κόμμα που ηταν αντιπολίτευση τόσα χρόνια και μας δούλευαν κανονικά. α ξεχασα η τον κολοτούμπα.
Αυτη η χωρα δεν έχει σωτηρία.
Καλά να πάθουμε..

Μεγαλοεκδότες,καναλάρχες,εθνικοί προμηθευτές και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς,προσπαθούν εναγωνίως να αναστήσουν το ΠΑΣΟΚ του 8% ακόμα και με άλλο όνομα...Τώρα το ονόμασαν ΚουβελοΔημοκρατική Αριστερά....και με το 18% κατευθύνουν τον κόσμο προς τα εκεί.
Σε λίγο καιρό θα δείτε πολλούς πρώην πασόκους,ειδικά οι λάτρεις της νεοταξικής πολυπολιτισμικής κουλτούρας και εκτός της Ρεπούση να πηγαίνουν σφαίρα στο κόμμα του Κουβέλη.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί έτσι κι αλλιώς μαθημένοι είναι να χειραγωγούν,να προδιαθέτουν και να κατασκευάζουν εναλλακτικές αλλά φίλιες προς την εξουσία,προτάσεις.Γιατί προτάσεις είναι δεν είναι δημοσκοπήσεις.
Αλλά έχουσι γνώση οι φύλακες.Γιατί αυτό το μεταλλαγμένο κόμμα του λίγο από όλα,χωρίς καθαρές γραμμές και ξάστερες λύσεις δεν θα μπορούσε ποτέ,πολλώ δε μάλλον τώρα που η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τους πολιτικούς έχει κλονισθεί ανεπανόρθωτα,να κερδίσει κανέναν.
Αν ήθελε αριστερά θα ψήφιζε την αυθεντική μορφή της,όχι υποκατάστατα.