Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΦΑΤΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Μούγκα φυσικά τα τουρκοπορνοκάναλα, που αν γινόταν κάτι αντίστοιχο σε καμιά εβραική συναγωγή θα μας είχαν ζαλίσει...για να μην πούμε ότι το χάρηκαν κιόλας, αφού εκείνοι έχουν αναλάβει εργολαβία εδώ και μέρες τον διασυρμό του Αγίου Όρους και της Ορθοδοξιάς γενικότερα!
Πρόκειται σαφώς για άτομα που ανήκουν στον ακροαριστερό χώρο κι επιτίθενται συνεχώς σε εκκλησάκια της πόλης, βεβηλώνοντάς τα: Δεν μας εκπλήσσει η αντίχριστη συμπεριφορά τους, είναι άλλωστε γνωστό το μίσος τους για οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ!
Σημειώνουμε πως η συγκεκριμένη φάτνη είχε...εξοβελιστεί από την κεντρική Πλατεία Αριστοτέλους - κατόπιν εντολής του φανατικού γραικύλου χριστιανομάχου Μπουτάρη - στην περιοχή της Τούμπας: Ακόμα κι εκεί όμως, δεν άντεχαν να τη βλέπουν οι συνειδητοί ανθέλληνες!
Όπως έχουμε ξαναγράψει, στη Φάτνη τους ενοχλούν, εκτός από την απεικόνιση ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ! Αυτό δεν το ανέχονται οι εβραιοκίνητοι πρακτορίσκοι, που επιδιώκουν τη διάλυσή της!
Όσο όμως και να λυσσάνε, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΦΑΤΝΗΣ!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: