Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Jackie Kennedy: Ο Johnson σχεδίασε τη δολοφονία του συζύγου μου ..Δείτε βίντεο για πρώτη φορά με Ολόκληρη η Ομιλία για τις «μυστικές κοινωνίες» απο τονJohn F Kennedy unkut.

Μια εξομολόγηση, που έμεινε μυστική για 50 χρόνια μετά το θάνατό της, έκανε η Jackie Kennedy, λίγες ημέρες μετά την κηδεία του συζύγου της John Kennedy, κατηγορώντας το διάδοχό του στην προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών, Lyndon Johnson, ότι κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία του. (vid)
Πεπεισμένη ότι πίσω από τη δολοφονία του πρώην Αμερικανού προέδρου, John Kennedy, στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας του Τέξας, βρισκόταν ο διάδοχός του και μία μυστική ομάδα Τεξανών μεγιστάνων, άνοιξε την καρδιά της στον ιστορικό Arthur Schlesinger Jr., ζητώντας του οι "αποκαλύψεις" της να μείνουν μυστικές για 50 χρόνια μετά το θάνατό της.
Η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή πριν από 17 χρόνια, σε ηλικία 64 ετών, αφήνοντας "κληρονομιά" στην κόρη της Caroline, μαγνητοταινίες με την εξομολόγησή της.
Έχοντας δει τα μέλη της οικογένειάς της να "φεύγουν" από τη ζωή ένα ένα, η Caroline αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να δώσει τις κασέτες στη δημοσιότητα.
Το βίντεο της συνέντευξης θα μεταδοθεί για πρώτη φορά το ερχόμενο φθινόπωρο από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC, όμως ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται στη δημοσιότητα αποκαλύψεις, όπως η κατηγορία που απευθύνει εναντίον του πρώην Αμερικανού προέδρου, Lyndon Johnson.

Η 53χρονη Caroline φέρεται να συμφώνησε να δώσει στη δημοσιότητα πρόωρα τις μαγνητοταινίες, με αντάλλαγμα να παραιτηθεί το ABC από μια τηλεοπτική σειρά 11,5 εκατομμυρίων ευρώ με θέμα την οικογένεια Κένεντι, με τίτλο "The Kennedys" και πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Katie Holms, στο ρόλο της Jackie.
Οι κασέτες "μαρτυρούν", πως η Jackie πίστευε, πως ο αντιπρόεδρος κατά τη δολοφονία του συζύγου της και μετέπειτα πρόεδρος, Lyndon Johnson, ήταν που, μαζί με τεξανούς μεγιστάνες, κανόνισε ώστε να βρεθεί ο Kennedy στο Ντάλας, όπου το μίσος των δισεκατομμυριούχων πετρελαιάδων και κτηνοτρόφων εναντίον του προέδρου, τον οποίο θεωρούσαν υπερβολικά αριστερό και υπερβολικά "γιάνκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: