Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

'30, 000 βομβιστές αυτοκτονίας είναι έτοιμοι να διεισδύσουν στο Ισραήλ σε περίπτωση που το Ιράν δεχτεί επίθεση..

Fars News  πρακτορείο 
χιλιάδες άνδρες που εκπαιδεύονται για αποστολές αυτοκτονίας θα διεισδύσουν  στο Ισραήλ μέσω της Συρίας.
Ντούντι Κοέν
Δημοσιεύθηκε: 11.11.11, 14:20 /  Ειδήσεις απο το Ισραήλ/
Σε απάντηση στις εκθέσεις της μια πιθανής ισραηλινής επίθεση στις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, το Ιράν απειλεί να εξαπολύσει μια επίθεση στο Ισραήλ μέσω των συριακών συνόρων. Περίπου 30.000 άνδρες απο την Συρία  και την Παλαιστίνη   έχουν περάσει τους τελευταίους τρεις μήνες τα σύνορα για εκπαίδευση  διείσδυσεις στο Ισραήλ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αποστολές αυτοκτονίας, το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars ανέφερε την Παρασκευή.
«Έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση της Συρίας για τη χορήγηση άδειας για να διεισδύσουν  στην   κατεχόμενη παλαιστινιακή γη και απο εκεί να εκτελέσουν τις αποστολές αυτοκτονίας εναντίον ισραηλινών στρατιωτών", ανέφερε η έκθεση.
Το άρθρο αναφέρει  οτι  πέντε Παλαιστίνιοι διείσδυσαν στο Ισραήλ και συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας.
"Η αναφορά, δήλωσε ότι αυτοί  έχουν περάσει στρατιωτική εκπαίδευση , την καταπολέμηση και τακτικές προπονήσεις και είναι έτοιμοι να ανεχτούν τις πιο σκληρές συνθήκες στο Ισραήλ", αναφέρει η έκθεση.
"Σε περίπτωση που μια κρίση προκληθεί από το Ισραήλ, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν στην  κυβέρνηση Νετανιάχου σοβαρά προβλήματα ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: