Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!

Ολοκληρώθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην πρωτεύουσα του ν. Έβρου, την Αλεξανδρούπολη.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική λεωφόρο της πόλης για ακόμα μια φορά κρατώντας στο χέρι τους τη γαλανόλευκη σημαία. Μερικοί με βαριά καρδιά, άλλοι σαστισμένοι από το "κούρεμα" που τους περιμένει, δώσαν το παρόν αφήνοντας πίσω τις σκοτούρες.
Φέτος η παρέλαση είχε και την μεγάλη "ατραξιόν" που δεν ήταν άλλη από τη συμμετοχή στην παρέλαση, Ρώσων πεζοναυτών από το πλοίο που εχθές κατέπλευσε στην πόλη, το "Tsesar Kunikof". Πράγματι η παρουσία του τμήματος των Ρώσων απέσπασε θερμό χειροκρότημα μιας και παρέλασαν με περισσή περηφάνεια και αγάπη προς του πολίτες της Θράκης.
Φυσικά δεν λείψανε και οι αγανακτισμένοι πολίτες της Αλεξανδρούπολης που ειρηνικά και στο τέλος της παρέλασης είπαν το δικό τους "ΟΧΙ" στο ζυγό του ΔΝΤ και της Μέρκελ. "ΌΧΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ - ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ" το σύνθημα των αγανακτισμένων.
Σε αντίθεση με πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας όπου οι παρελάσεις διεκόπηκαν, στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώθηκε κανονικά.
ΠΗΓΗ.
Ο Έλληνας γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί του σύμμαχοι και συμπεριφέρονται ανάλογα: Εκτός αν κάποιοι νομίζουν πως αν στη θέση των Ρώσων ήταν Αμερικανοί ή Γερμανοί, θα τους...αποθέωναν!
Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, αφού τμήματα του ελληνικού και του ρωσικού στρατού παρήλασαν μαζί: Ευχόμαστε να μην αργήσει η ώρα που θα το ξανακάνουν, λίγα χιλιόμετρα...ανατολικότερα από την Αλεξανδρούπολη!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: