Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο Στέλιος Καζαντζίδης μιλάει για τον Γιώργο Νταλάρα

νομίζετε οτι λέει ψέματα ...ξέρετε τι εκατομμύρια εχει φάει ο συγκεκριμένος Νταλάρας και πολλοί άλλοι  τραγουδιστές..Αλεξίου και άλλοι..
όπου βλέπατε σε σποτάκια τηλεόραση και αφίσες  με  εκδηλώσεις που λένε με την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού να είστε σίγουρη ότι έχει πέσει τρελή μάσα.. .
για να καταλάβετε τα μεγέθη στα πρέσπεια 2008 το υπουργείο έδωσε 5.000.000 ευρώ οπου απο αυτά 80.000 στοίχισαν τα σκηνικά και η εκδήλωση ,
και τα υπόλοιπα λεφτά τα μοίρασε ο Νταλάρας με τα ποσοστά του βέβαια επειδή τον έχανε βάλει υπεύθυνο απο το υπουργείο στους τραγουδιστές που παραβρέθηκαν..Αλεξίου και λοιποί..ψάξτε το θα φρίξετε..
οπου δείτε εκδήλωση υπο την αιγίδα του υπουργείου πολιτισμού να είστε σίγουρη ότι έχει πέσει και φαγωθεί τρελο χρήμα απο τους ελληνάρες τραγουδιστές μας και όχι μόνο..Ηρώδειο και άλλα..
αναγνώστης..
Ο Γιώργος Νταλάρας είναι Έλληνας τραγουδιστής. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού. Τον Οκτώβριο του 2006 ανακηρύχθηκε Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: