Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ξύλο από υπαλλήλους security σε κοινό της συναυλίας στο ΟΑΚΑ

Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τη χθεσινοβραδινή συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο ΟΑΚΑ. Ξύλο από υπαλλήλους security στη θύρα 1 λόγω...οπαδικών προτιμήσεων! Ξύλο σε νεαρές κοπέλες και νεαρά παιδιά από τραμπούκους που σε κάθε εκδήλωση ψυχαγωγικού χαρακτήρα δείχνουν την κακή πλευρά του Έλληνα. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με την διοργανώτρια εταιρεία ΜΠΙΓΚ ΣΤΑΡ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.Π.Ε., αλλά το...
τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάει από το πρωί. Δημοσιογραφικά η συγκεκριμένη εταιρεία είχε απασχολήσει και πέρυσι με την έφοδο του ΣΔΟΕ στη συναυλία των U2. Μάλιστα είχε προχωρήσει σε εξώδικα και μηνύσεις εναντίον εφημερίδων και μέσων που ασχολήθηκαν με το γεγονός. Δείτε με ενδιαφέρον τα όσα δήλωσε σε εμάς αναγνώστρια που παραβρέθηκε στη θύρα 1 και είδε με τα ίδια της τα μάτια τα όσα συνέβησαν.
"Στην συναυλία του συγκροτήματος Πυξ Λαξ στη θύρα 1 δώσανε ξύλο, πολύ όμως ξύλο, σε τουλάχιστον πέντε άτομα. Τον έναν τον είχανε ξυλοκοπήσει άσχημα στο πρόσωπο, έδειραν ένα παλικάρι και την κοπέλα του. Ήταν μια ομάδα από περίπου 10 άτομα. Όταν πήγα κοντά και τους έκανα παρατήρηση μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Ο ένας είχε καρτελακι security, μετά από φωνές μας είπαν ότι είναι αστυνομικοί χωρίς όμως να μας δείξουν τις ταυτότητες τους. Ο υπεύθυνος των εισιτηρίων της θύρας 1 τους ήξερε. Απ΄οτι κατάλαβα, τα άτομα αυτά τα είχαν προσλάβει για security, οι διοργανωτές. Έχω μάθει ότι έγινε και καταγγελία στην εφημερίδα "Αυγή", όπου θα δημοσιευτεί η αύριο ή το Σάββατο. Από το facebook έμαθα ότι ήταν οπαδοί του ΠΑΟ, ρωτούσαν τους άλλους τι ομάδα ήταν και όταν ήταν Ολυμπιακός ή ΑΕΚ τους σάπιζαν στο ξύλο. Αυτά τα άτομα πρέπει να τιμωρηθούν. Οι αρμόδιοι διοργανωτές πρέπει να να τους καταγγείλουν στην αστυνομία. Κάντε κάτι! Τέτοια άτομα είναι επικίνδυνα να κυκλοφορούν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: