Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι δικαιολογίες των ΜΑΤ

Αρχισανε και οι Ματατζηδες να στελνουν επιστολες στο διαδίκτυο, και προσπαθουν να δικαιολογήσουν την προδοτική συμπεριφορα τους.
Τα επιχειρήματα τους, δειχνουν το επιπεδο τους, και τον λογο που τους βαλανε στη συγκεκριμενη υπηρεσια.
Λεει ο αλλος ο γραφικος ο Ματατζης: Που ησασταν τοσα χρονια, και γιατι διαμαρτύρεστε για την νομιμα εκλεγμενη κυβερνηση? Εσεις δεν τους πιστεψατε και τους ψηφισατε?
Αρχικα η κυβερνηση εχει χασει τη νομιμοτητα της, απο τη στιγμη που καταστρατηγει το συνταγμα, και ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας απο το συνταγμα να το διατηρησουμε με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
Δευτερον, τι παει να πει "εσυ δεν τους πιστεψες/ψηφισες?" Αυτο ειναι ισως και το πιο παιδικο επιχειρημα που εχω ακουσει. Ειναι σαν να σου πουλαω εγω ενα αμαξι, και οταν το παραλαμβανεις εσυ, σου έρχεται χωρις μηχανη. Εσυ τι θα κανεις? Θα πεις "εγω φταιω που τον πιστεψα?", η θα εξασκησεις καθε ΝΟΜΙΜΟ δικαιωμα? Και ναι, ειναι νομιμο να καταλυσεις μια προδοτικη κυβερνηση, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ακομα και με τη βια. Εσυ τι περιμενεις να κανουν οι προδοτες? Αυτοκαθαρση? Η φανταζεσαι οτι θα τους συλλαβει καποιος συναδελφος σου?
Τριτον, δεν θελω να ακουσω κανενα σας να λεει "εκανα το καθηκον μου ως αστυνομικος". Εκτελειτε διαταγες, που ειναι εντελως αντιθετες απο το καθηκον σας.
Να δω πως θα κοιτατε τους γειτονους σας στα ματια.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: