Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Άγριο ξύλο σε τουρνουά 5Χ5 στην Αμάρυνθο Απίστευτη σύρραξη μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών.

Απίστευτη σύρραξη μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών. Το ξύλο της αρκούδας έπεσε στο τουρνουά 5Χ5 που γίνεται στο γήπεδο της Αμαρύνθου. Παίκτες μιας ελληνικής και μιας αλβανικής ομάδας άφησαν την μπάλα και άρχισαν τα κλωτσομπουνίδια, μετατρέποντας ένα αθλητικό γεγονός σε Ελληνοαλβανική σύρραξη!

Το κλίμα από την αρχή μύριζε μπαρούτι και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ήταν στην ...τσίτα. Είχαν κλειδώσει, μάλιστα, το γήπεδο 5Χ5 για να μην μπουκάρουν φίλαθλοι.

Το παιχνίδι είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου για τους αλλοδαπούς παίκτες, αλλά προς το τέλος κανείς δεν έδειχνε να νοιάζεται για το απότέλεσμα. Η αρχή του τσαμπουκά έγινε δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, όταν δύο αντίπαλοι συγκρούστηκαν βίαια μεταξύ τους.

Με την επέμβαση ψυχραιμότερων ο ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε, αλλά την ίδια ώρα ξεκίνησε ένας άλλος «αγώνας» με μπουνιές και κλοτσιές. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν κάποιες ατάκες Αλβανού φιλάθλου, που ειρωνεύτηκε τους ηττημένους. Ακολούθησε πανικός και απίστευτες σκηνές βίας.

Έλληνες και Αλβανοί παίκτες, καθώς και θερμόαιμοι που παρακολουθούσαν τον αγώνα έγιναν ένα κουβάρι και η μάχη μεταφέρθηκε στον εθνικό δρόμο Αμαρύνθου-Ερέτριας, ακριβώς έξω από το γήπεδο της Αμαρύνθου. Οι κλοτσιές και οι μπουνιές πήγαιναν σύννεφο και πολλοί ήταν εκείνοι που αποχώρησαν τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Έλληνες «ισοφάρισαν» με ξύλο τους Αλβανούς που είχαν αποδειχθεί ανώτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν αρκετοί αλλοδαποί στην περιοχή της Αμαρύνθου με εμφανή τα σημάδια της ...μάχης.
http://www.egnomi.gr/article.php?id=16277&category_id=9

Δεν υπάρχουν σχόλια: