Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Όλοι αγανακτισμένοι είμαστε.

Ο ιδιοκτήτης του Μαγαζιού Πατησιών και Ηπείρου είναι αγανακτισμένος γιατί λόγω εγκληματικότητας του φύγε ο νοικάρης και δεν μπορεί πλέον να εισπράξει τα παράλογα ποσά που του ζητούσε την τελευταία πενταετία.
Ο μαγαζάτορας είναι αγανακτισμένος γιατί όχι μόνο τον έπνιξε ο παραπάνω εισοδηματίας αλλά γιατί χρωστάει σε ΙΚΑ και εφορία.Ο Τάκης είναι αγανακτισμένος γιατί η εφορία τούχει σπάσει τα νεύρα με το πόθεν εσχες. Μια BMW αγόρασε πρόπερσι και αδυνατεί να αποδείξει που βρήκε τα λεφτά. Οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ είναι όλοι τους αγανακτισμένοι γιατί απαιτούν ο κάθε πολίτης να πληρώνει τις υπηρεσίες τους δυο φορές, μια με τις αλμυρές αποδείξεις που του στέλνουνε κάθε μήνα στο σπίτι και μια μέσω φορολογίας άμεσης και έμμεσης.
Ο μεσάζων με την αποκλειστικότητα στα ιατρικά υλικά είναι αγανακτισμένος γιατί εάν θέλει να πουλήσει κάτι στο Χ νοσοκομείο πρέπει να πουλήσει μισοτιμής. Ο Αλέξης είναι αγανακτισμένος γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το στεγαστικό που πήρε πρόπερσι για να αγοράσει την μεζονέτα στο Χαλάνδρι 4000 ευρω το τμ και να ζήσει σαν άνθρωπος.
Η κυρά Αγγέλω στην Μακρη είναι αγανακτισμένη γιατί είναι δυο χρόνια που δεν βρίσκει να πουλήσει την ρημαγμένη απο την εγκατάλειψη βίλλα της αντι 1,2 εκ ευρώ. Ο Τουλιος είναι αγανακτισμένος γιατί ενω βρήκε το κοροΐδο να του πληρώνει 6000 ευρώ νοίκι τον μήνα στη Σταδίου τουʼρθε απο πίσω η εφορία και του ζήτησε το 60% σε κρατήσεις.Ο Μίκης είναι αγανακτισμένος γιατί ως απόγονοι του Σόλωνα που είμαστε έχουμε το δικαίωμα να εισπράττουμε εσαει χρήματα από τον Ευρωπαίο φορολογούμενο με πολιτικό επιτόκιο.
Ο Τόλης είναι αγανακτισμένος γιατί ενω ήξερε ότι η σύμβαση έληγε 30 Απριλίου δεν κατάφερε να πάρει την παράτα που ο κάθε κοινός θνητός έπαιρνε σε αυτήν την χώρα μέχρι μονιμοποιήσεως την παραμονή εκλογών. Ο Αετονυχης χειρουργός είναι αγανακτισμένος γιατί όχι μόνο του κόβουν ένα 30% του μισθού αλλά φοβάται και να εκβιάσει τον πάσχοντα με φακελάκι μην τον πιάσουν.
Ο συριζακιας της γειτονιάς είναι αγανακτισμένος γιατί το ελληνικό χρέος είναι επαχθές και εάν ο Γεώργιος είχε τσίπα αξιοπρεπείας απάνω του θα τους φεσωνε όλους χωρίς πολλά πολλά.
Όλοι αγανακτισμένοι είμαστε ... 
αναγνώστης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: