Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Το τέλος του κόσμου έρχεται: 21 Μαΐου στις 6 το απόγευμα!Μ. Βρετανία: Αμερικάνικη Ομάδα περιοδεύει με τροχόσπιτα και κηρύττει ότι η Αποκάλυψη έρχεται στις 21 Μαΐου 2011.Ο αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ είναι ξεκάθαρος: το τέλος του κόσμου πλησιάζει καθώς η Δεύτερη Έλευση του Κυρίου θα γίνει στις 21 Μαΐου.

Ο αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ είναι ξεκάθαρος:
το τέλος του κόσμου πλησιάζει καθώς η Δεύτερη Έλευση του Κυρίου θα γίνει στις 21 Μαΐου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του, εκεί γύρω στις 6 το απόγευμα το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «αναληφθεί» στον Παράδεισο ενώ οι υπόλοιποι...ξέρετε. Στον άλλο κόσμο με το εξπρές!
Σε τι όμως διαφέρει η συγκεκριμένη προφητεία από τις τόσες άλλες που διαδίδουν τακτικά ημίτρελοι θρησκόληπτοι, στις ΗΠΑ κυρίως; Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο 89χρονος Κάμπινγκ είναι πανταχού παρών και δεν μπορείς να τον αγνοήσεις. Μιλάει στους χιλιάδες πιστούς του καθημερινά μέσα από 66 ραδιοφωνικούς σταθμούς μόνο στις ΗΠΑ και άλλους στη Νότια Αφρική, τη Ρωσία και την Τουρκία, με προγράμματα που μεταδίδονται σε 48 γλώσσες ενώ περισσότερες από 2000 διαφημιστικές πινακίδες στους δρόμους της Αμερικής μεταφέρουν σχετικά μηνύματά του όπως «Ηχείστε τις σάλπιγγες, προειδοποιείστε τον κόσμο».
Επιπλέον, ένας μικρός στόλος από τροχόσπιτα με τα ίδια σλόγκαν κάνει περιοδεία σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Ο κ. Κάμπινγκ δήλωσε στον Κυριακάτικο Independent ότι μετά από 70 χρόνια μελέτης της Βίβλου ανέπτυξε ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τα μαθηματικά για να ερμηνεύσει τις προφητείες που κρύβουν οι Γραφές.
Φωτο1: Το καραβάνι του Αρμαγεδδώνα. Η ομάδα διαθέτει πλέον τρία τροχόσπιτα και περίπου 15 οχήματα για να περιοδεύσει τη χώρα.
Φωτο2: Κατά συγκυρία, πριν λίγες ημέρες βρήκα αυτό το φυλλάδιο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου! ( Ο Family Radio που δεν υπάγεται σε καμία εκκλησία!).
Άρθρο της Daily Mail: Οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να μην κάνουν σκέψεις για το τέλος του κόσμου, ελπίζοντας ότι η Αποκάλυψη, αν έρθει ποτέ, θα έρθει μετά από πολύ καιρό. Αλλά για μία ομάδα που περιέρχεται με τροχόσπιτα, η Ημέρα της Κρίσεως έρχεται πολύ νωρίτερα ... Στις 21 Μαΐου για την ακρίβεια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της οργάνωσης ‘Family Radio’ κατά την ημερομηνία αυτή ένας καταστροφικός σεισμός θα ταρακουνήσει τον κόσμο και το έδαφος θα γεμίσει με «πολλούς νεκρούς». Παρά την κατηγορηματική δήλωσή του, ο Κάμπινγκ είχε και στο παρελθόν κάνει προβλέψεις, σύμφωνα με τις οποίες ο κόσμος θα τελείωνε πριν από τις 4 Σεπτεμβρίου του 1994.
Αυτό, λέει, ήταν ένα λάθος, μια εσφαλμένη ανάγνωση των βιβλικών κωδικών που χρησιμοποιούνται για την αποκρυπτογράφηση της ακριβούς ημερομηνίας της «αρπαγής» (‘rapture’). Αυτήν την φορά λέει, έκανε σωστά τους υπολογισμούς του, και δεν έκανε ένα λάθος που είχε κάνει την προηγούμενη φορά. Ταξιδεύοντας με την αυτοκινητοπομπή των πέντε τροχόσπιτων, οι έμποροι της Αποκάλυψης είναι ανένδοτοι ότι ο Ιησούς έρχεται σε τρεις μήνες. Και για όσους υποθάλπουν αμφιβολίες σχετικά με την ακρίβεια της πρόβλεψης, η ομάδα έχει μια αποστομωτική απάντηση : «Η Βίβλος το εγγυάται».
Με μπλουζάκια και πανό που γράφουν «Τρομερά Νέα» ότι η Μέρα της Κρίσης πλησιάζει, η πρώτη φάλαγγα των πέντε τροχόσπιτων έφτασε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Έχουν τώρα ενωθεί και άλλες δύο φάλαγγες, που ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της χώρας διαδίδοντας το μήνυμά τους. Ο Θεός, λένε, έχει προκαθορίσει ήδη, περίπου δύο ή τρία τοις εκατό εκείνων που θα σωθούν στις 21 Μαΐου.
Δυστυχώς για τους υπόλοιπους από εμάς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι να έρθει το τέλος έρχεται. Ξανά.

πηγή http://redskywarning.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: