Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η μεγάλη καταιγίδα που έρχεται.

Το σύστημα στο οποίο ζούμε δεν είναι πλέον βιώσιμο, η κατάρρευση του θα επέλθει ή επήλθε ήδη. Οι ψυχοπαθείς στο τιμόνι της ανθρωπότητας δεν ελέγχουν πλεον απολύτως τίποτα και μας κοροιδεύουν. Οδηγούν το κάρο της ανθρωπότητας συνειδητά στην άβυσσο.
Όλα τα συστατικά στοιχεία που χρειάζεται μια καταιγίδα υπάρχουν ήδη, τα μαύρα σύννεφα είναι ορατά στον......ορίζοντα. Απο το 2007 προειδοποιώ, ότι το σύστημα, στο οποίο ζούμε, δεν είναι πλέον βιώσιμο και ότι η κατάρρευση του θα επέλθει ή ήδη επήλθε. Όλα έχουν ήδη συμβει, η προβλεπόμενη συντριβή της Wall Street, η κατάρρευση του δολαρίου και του ευρώ, η παγκόσμια οικονομική κρίση, το συνολικό χρέος των δυτικών βιομηχανικών χωρών, η οργή του πληθυσμού που πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό, η επέκταση των ιμπεριαλιστικών πολέμων, όλα. Μόνο που τώρα τα γεγονότα τρέχουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα και στα παλιά προστέθηκαν και νέα στοιχεία, που κάνουν την μεγάλη καταιγίδα ακόμη πιθανότερη. Όποιος δεν φρόντισε να προφυλαχθεί, πρέπει να το κάνει τώρα, εγώ σας προειδοποίησα.
Όταν στις 3. Νοεμβρίου 2009 έπαιρνα μια συνέντευξη απο τον Dr. Konrad Kummler, διευθύνοντα μέτοχο της τράπεζας Wegelin & Co, πρόεδρο της Ενώσεως ιδιωτικών τραπεζιτών της Ελβετίας (Vereinigung Schweizerischer Privatbankiers), μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελβετίας (Schweizer Nationalbank) και σύμβουλο της εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung, μου είχε πεί, ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα με τις "διασώσεις" (Bailouts) που έγιναν δεν έγινε πιο σταθερό, αλλά περισσότερο ασταθές, επειδή δεν λύθηκε έτσι κανένα πρόβλημα. Τα κράτη λόγω της κρίσης που ήταν συνέπεια της "διάσωσης" των τραπεζών, του δολαρίου και του ευρώ, καταχρεώθηκαν. Και δεν θα είναι είς θέσιν να κουμαντάρουν την κατάσταση σε περίπτωση μιας νέας κρίσεως και μιας επιδείνωσης της κατάστασης. Αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο (Super-GAU).
Νομίζω, ότι αυτό έχει ήδη επέλθει, τα κράτη, πράγματι, δεν μπορούν να σηκώσουν άλλα βάρη, η κατάρρευση τους βρίσκεται προ των πυλών. Τα προβλήματα που τώρα εμφανίζονται και όσα θα εμφανισθούν ακόμη, είναι πολύ δύσκολα και οδηγούν σε κατάρρευση. Ας δούμε τους διάφορους παράγοντες που οδηγούν στην μεγάλη καταιγίδα:
περισσότερα στο http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: